centrum_panorama2020
Andreas Norlén kämpade med häcksaxenFoto: Skärmdump/Twitter

Slö häcksax spökade för talmannen

Talmannen Andreas Norlén var i Valsta i helgen för att inviga Riksdagens vandringsutställning om demokrati men stötte på problem i form av en slö häcksax.

centrum_artikel

Sigtuna Museum hade bjudit in talmannen Andreas Norlén (M) för att inviga Riksdagens vandringsutställning om demokrati. Efter att han talat och skulle klippa bandet så fick han en häcksax som visade sig vara slö, trots flera försök så gick det inte att klippa bandet. Dock blev det en hel del skrattsalvor och till slut kom det konfetti och utställningen fick invigas ändå.

Talmannens kämpande med häcksaxen har blivit en snackis på sociala mediet Twitter där det delats och gillats av hundratals.

centrum_helsida2020
happy_homes_mars
connys_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
sportlov_sigtuna
EXTRA

Många ville se nya WE Arlandastad

Nöjesnyheter Närmare tusen personer invigde WE Träning och Hälsas nya anläggning i Arlandastad: - Vi är väldigt, väldigt glada och nöjda över den fantastiska feedback vi fått under dagen. Vi har tecknat fler medlemskap än vad vi hoppats på, våra padelbanor börjar bli fullbokade och våra nybörjarkurser likaså, säger Niklas Wikegård.

teatergrillen_helsida
EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

speedy_helsida
aretslarling
teatergrillen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
connys
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
nrh