defacto_pan2020
Andreas Norlén kämpade med häcksaxenFoto: Skärmdump/Twitter

Slö häcksax spökade för talmannen

Talmannen Andreas Norlén var i Valsta i helgen för att inviga Riksdagens vandringsutställning om demokrati men stötte på problem i form av en slö häcksax.

Sigtuna Museum hade bjudit in talmannen Andreas Norlén (M) för att inviga Riksdagens vandringsutställning om demokrati. Efter att han talat och skulle klippa bandet så fick han en häcksax som visade sig vara slö, trots flera försök så gick det inte att klippa bandet. Dock blev det en hel del skrattsalvor och till slut kom det konfetti och utställningen fick invigas ändå.

Talmannens kämpande med häcksaxen har blivit en snackis på sociala mediet Twitter där det delats och gillats av hundratals.

happyhomes_sommar2020
festspec_host2020_helsida
boisigtuna
2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
kcbygg_aug_helsida
centrum_helsida2020

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider