moderaterna_feb
Foto: Pressbild/Swedavia

Slagsmål i Sky City

Polis larmades till Sky City under eftermiddagen med anledning av ett slagsmål.

banner_artikel

Flera personer ska ha slagits inne på Sky City vid 15-tden. När polis kom fram hittades en målsägande samt en utpekad person. En anmälan om misshandel upprättades och det är oklart om någon ådragit sig skador.

premiar_sportfiske
vuxenutbildning2
februari
dackia_2018
varen2018
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Landstinget ska minska rester av läkemedel i Mälaren

Nyheter Varje gång i tar medicin så hamnar det rester från medicinen via vårt kiss och bajs i avlopp och sedan ut i sjöarna. Reningsverken kan inte ta bort alla ämnen helt. Därför har det införts en plan i Stockholms läns landsting som ska implementeras fram till 2021. På den finns en lista med 25 läkemedel som verkar hormonstörande, beteendestörande eller antibiotikaresistensutvecklande i miljön enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet.

Äldre får trygghetslinje

Nyheter Äldre i kommunen kommer att få en ringlinje: - Många äldre känner oro för att ramla och bli liggande ensamma i flera dagar och vi är övertygade om att de skulle känna sig tryggare med trygghetsringning, säger Barbro Persson, en av initiativtagarna.

Var noga med badsäkerheten

Nyheter Sommarvärmen kom tidigt i år och snart börjar även Mälarens vatten bli varmt. Men se till att bada säkert uppmanar Brandkåren Attunda.

veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
objekt3
standard_start
objekt2
sigtunavatten_standard
objekt4
outsider_moderat
standard_ridskola
oppning_sportfiske2
val2018
connys
outsider_defacto
nfc_vinter
barnnplattan