defacto_pan2020
En kopp kaffe vid försening? Det är ett nytt grepp som SL testar efter nyår.

SL-värdar ska bjuda på kaffe

I samband med förseningar kommer SL-värdar att testa ett nytt grepp med tt bjuda strandsatta på kaffe eller vatten.

SL ska satsa mer på service och information i samband med förseningar. Man avsätter fem miljoner kronor i budgeten för 2019 på ett mobilt SL-kontor rapporterar Stockholm Direkt. Det innebär att flera arbetsteam ska kunna röra sig runt om i länet och informera resenärer på plats de gånger trafiken drabbas av störningar och inte går enligt tidtabell.

I arbetet ingår även att bjuda på vatten och dela ut vatten till de strandsatta som väntar på tåg eller buss.
– Vi förstår ju att en kopp kaffe inte kompenserar för att det är stopp i trafiken. Men personalen ska vara ute på plats och ge ett tydligt stöd och erbjuda extra service. Det måste en kollektivtrafik i framkant kunna erbjuda, säger Kristoffer Tamsons (M), trafiklandstingsråd.

connys_helsida

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
defacto_helsida
happyhomes_50

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

teatergrillen_outsider
nrh
connys