defacto_pan2020

SL uppmanar resenärer att inte åka buss

SL uppmanar passagerare att inte resa med dem efter Folkhälsomyndighetens nya direktiv om att undvika trängsel rapporterar Svt Stockholm.

centrum_artikel

Folkhälsomyndigheten kom under onsdagen ut med nya direktiv om att man ska undvika trängsel i handel och i resande. Det gör att SL nu uppmanar resenärer att välja andra färdmedel enligt SVT Stockholm:
– Från och med idag uppmanar vi våra resenärer: om ni inte behöver, res inte kollektivt, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef för trafikförvaltningen, till SVT Stockholm.

Det kommer fortsatt vara ansträngt läge i kollektivtrafiken för att få fram tillräckligt med förare för att köra länets bussar.
– Vi vill säkra att de som verkligen behöver åka kollektivt, att de ska kunna lita på att de kommer med, fortsätter Suss Forssman Thullberg.

Förra veckan drog SL ned på busstrafiken i bland annat Sigtuna kommun och andra delar av länet. Men inte ens om man sätter in varenda tillgänglig buss i länet kan man garantera att det blir trängselfritt.

happy_homes_mars
kcbygg_helsida

Kvinna misshandlad i Märsta

Blåljus En kvinna misshandlades under natten i Märsta: - Utredningsläget är gott, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

connys_helsida
valvet_helsida
studenten2020_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida
stottasigtuna_helsida
studeravidare_helsida
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
valvet_outsider
studenten2020_outsider
stottasigtuna_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider