defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

SL uppmanar: Fortsätt undvika kollektivtrafik

Som märsta.nu kunde rapportera tidigare i veckan ökade resandet från Märsta station under de senaste veckorna, men SL uppmanar stockholmarna att fortsätta hålla sig borta.

centrum_artikel

Antalet resenärer till och från Märsta är inte som normalt även om siffrorna går upp igen. Nu under Kristihimmelfärdshelgen som i vanliga fall är en stor reshelg uppmanades stockholmarna att inte resa.
– Stockholmarna har varit duktiga på att följa vår uppmaning att undvika kollektivtrafiken för att minska risken för smittspridning. Men nu ser vi att resandet tenderar att öka. Den som planerar utflykter, resor till lantställen eller ut i skärgården kommande långhelg uppmanas därför att inte åka kollektivt, säger Fredrik Cavalli-Björkman

studeravidare_helsida
sommarlov_helsida
marina_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

valvet_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

happy_homes_mars
studenten2020_helsida
stottasigtuna_helsida

Kvinna misshandlad i Märsta

Blåljus En kvinna misshandlades under natten i Märsta: - Utredningsläget är gott, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

speedy_outsider
marina_outsider
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
stottasigtuna_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
valvet_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider