defacto_pan2020
Foto: Arkivbild/Jamshid Jamshidi

SL-taxorna höjs efter nyår

Efter nyår höjer SL taxorna för enkelbiljetter och 30-dagarskortet.

centrum_artikel

Förra veckan klubbades Region Stockholms budget för 2021, i den ingår en höjning av taxorna för kollektivtrafiken. 30-dagarskortet höjs från 930 till 950 kronor per månad, för studenter blir priset 640 kronor. Priset för enkelbiljett höjs med en krona i ordinarie pris medan det ligger kvar på 25 kronor för reducerat pris. Ändringen träder i kraft 5:e januari.

rentawreck_helsida
ridskola2020_helsida
Moderaterna_helsida2021
centrum_helsida2020
dackskiftarna_helsida
connys_helsida

Cykelstölderna ökade under pandemin

Nyheter Cykelstölderna i kommunen ökade under pandemiåret: - Förvara cykeln på en säker plats, ha den gärna inlåst över natten om det finns möjlighet. Tänk även på att Id-märka cykeln så att den går att identifiera och anteckna ramnumret, säger Josefin Hamilton, ansvarig för skadeförebyggande verksamhet på If.

defacto_helsida

Ny översiktsplan ska ut på samråd

Nyheter En ny översiktsplan passerade Kommunstyrelsen i måndags: - Syftet med översiktsplanen är att redovisa kommunens inriktning för den långsiktiga utvecklingen av den fysiska miljön med en tidshorisont till år 2035, säger Mats Weibull (M), ordförande i Bygg- och miljönämnden.

speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
vardcentral_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
connys
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh
rentawreck_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderaterna_sigtuna