midsommar

SL stänger registrering för SMS-biljetter

SMS-biljetter är inne på sista versen och 9:e januari är det sista dagen som det går att köpa.

SL har som märsta.nu tidigare rapporterat valt att avsluta SMS-biljetter sedan det ansetts vara för omfattande fusk. Redan 13:e september stänger nyregistreringen av användare för tjänsten och SL hänvisar istället köpare till sin app. Fram till 9:e januari är det alltså bara registrerade användare som kan köpa SMS-biljett.

februari
brf_englamarken

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

vuxenutbildning2
varen2018
sportfiskebanner2
bildextra!

Ymer äldreboende kvalitetssäkrat – som först i landet

Nyheter Ymer äldreboende har kvalitetssäkrats. Detta som första särskilda boendet i Sverige. – Både vi chefer och medarbetare är mycket stolta över vårt verifikat och det arbete vi genomfört här på Ymer för att nå dit, säger enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.

EXTRA

uppdaterad Attacken mot sommarfritids: Uruselt

Politik Socialdemokraterna fortsätter kritisera den moderatledda kommunledningen för att Rävsta sommarfritids begränsas till bara vissa utvalda skolbarn: - Vill man som förälder försöka boka en eller flera av de 35 fria platserna som finns så kostar det 300 kr per barn. Socialdemokraterna har sedan länge beslutat om att skolan i Sigtuna ska vara helt kostnadsfri. Detta är uruselt, säger Marie Axelsson (S) oppositionsråd, i ett pressmeddelande.

valet2018

Besparingar att vänta 2019: Kan inte lova allt till alla

Politik Budgetramarna för 2019 behandlas just nu i kommunen och de första tecknen för kommande år är att det väntas nya besparingar:- Vi kommer även fortsättningsvis vara tvungna att göra tuffa prioriteringar. Detta gäller samtliga partier, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Norra Redovisningshuset
objekt4
vuxentutbildning
connys
sigtunavatten_standard
objekt2
nfc_vinter
outsider_defacto
objekt3
val2018
standard_ridskola
comitini_banner
outsider_moderat
veterankraft_standard