moderaterna_sep2020
Foto: SL

SL ändrar sig om blippad reskassa

SL ändrar sig efter kritiken om att man måste ha blippat sin reskassa innan resan.

fraga_liberalerna

Tidigare i veckan gick SL ut och ändrade sina riktlinjer för reskassa, eftersom man inte kan blippa på alla bussar under coronatider så räckte det med att ha pengar på kassan i samband med en kontroll. Men SL gick ut och sa att man måste ha blippat eller ha en enkelbiljett via smartphone eller fysiskt biljett.

I Sigtuna kommun fick SL också kritik, boende på landsbygden med reskassa har ingen möjlighet att ta sig till station eller säljställe för att köpa en biljett. Radio Stockholm uppger nu att SL ändrar sig, i samband med en kontroll så ska biljettkontrollanter göra en rimlighetsbedömning.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
manskold_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
julen_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

kristina_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

centrum_helsida2020
meko_helsida
2020_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad