defacto_pan2020
Foto: SL

SL ändrar sig om blippad reskassa

SL ändrar sig efter kritiken om att man måste ha blippat sin reskassa innan resan.

centrum_artikel

Tidigare i veckan gick SL ut och ändrade sina riktlinjer för reskassa, eftersom man inte kan blippa på alla bussar under coronatider så räckte det med att ha pengar på kassan i samband med en kontroll. Men SL gick ut och sa att man måste ha blippat eller ha en enkelbiljett via smartphone eller fysiskt biljett.

I Sigtuna kommun fick SL också kritik, boende på landsbygden med reskassa har ingen möjlighet att ta sig till station eller säljställe för att köpa en biljett. Radio Stockholm uppger nu att SL ändrar sig, i samband med en kontroll så ska biljettkontrollanter göra en rimlighetsbedömning.

speedy_vinter_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

ridskola2020_helsida
sigtunastad_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

centrum_helsida2020
Moderaterna_helsida2021
defacto_helsida
rentawreck_helsida
2020_helsida
connys_helsida
dackskiftarna_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
rentawreck_outsider
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
moderaterna_sigtuna
connys
speedy_vinter2020_outsider