defacto_pan2020

Skyddsglas inför första kvartalet

Några bussbolag har redan rullat ut med skyddsglas hos chauffören men i Sigtuna kommun väntas det införas först i början av 2021.

centrum_artikel

Norrtälje var först ut med skyddsglas hos chaufförer i SL-trafiken. Anledningen till att det inte införs enhetligt över hela länet är att SL upphandlat olika trafikoperatörer i kommunerna. Transdev som kör bland annat Sigtuna uppger för Mitt i Stockholm att skyddsglas införs första kvartalet 2021, anledningen är att det tar fram prototyper för sina bussar. När skyddsglas finns uppe så ska man kunna blippa fram. Tills dess måste man se till att ha giltig biljett när man kliver på bussen.

connys_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

centrum_helsida2020
dackskiftarna_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
sigtunastad_helsida
2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

ridskola2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider