moderaterna_sep2020
Foto: Riksbanken

Skuldrådgivare hjälper ekonomiskt drabbade

Nu kan du som är drabbad ekonomiskt på grund av coronautbrottet prata med kommunens budget- och skuldrådgivare om situationen.

fraga_liberalerna

Kommunens Budget- och skuldrådgivare finns till hands för att prata med personer i kommunen som är drabbade ekonomiskt till följd av coronautbrottet. Många i kommunen är särskilt drabbade av utbrottet eftersom en stor del av näringen är arlandarelaterad eller relaterad till besöksnäringen. Alexandra Solvin rekommenderar att man inte tar snabblån och krediter utan börjar dra ner på sina kostnader som kan handla om att veckohandla, låta bilen stå, sänka värmen och göra aktiva elavtal. Man rekommenderas också att gå med i A-kassan eller ansöka om medlemsskap i A-kassan i samband med arbetslöshet.

Kicka här för mer info

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
kristina_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

manskold_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

speedy_vinter_helsida
connys_helsida
julen_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

defacto_helsida
budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

meko_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
manskold_outsider
julen_outsider
budget_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
meko_outsider
kristina_outsider