stationshusen
Foto: Wings/Insändarbild

Skrällseger borta mot Nyköping

Wings tomter viktiga poäng borta mot topplaget Nyköping på söndagen.

centrum_artikel

Nyköping som jagar plats i Play off gick ut hårt mot Wings och tog ledningen redan efter 1.15. Man fick dessutom chans i power play senare i perioden men efter powerbreak så lyckas Wings komma in i matchen och sänka Nyköpings tempo. I mitten av andra kommer kvitteringen och ledningsmålet kort därpå. Dock varade ledningen bara några minuter och 2-2 stod sig till tredje perioden. Väl där kommer 3-2 för Wings efter 1.19, 4-2 efter 8 minuter och 5-2 i tom kasse. En viktig seger för Wings som undviker de två sista platserna i serien som innebär degradering. Nu har man fyra poäng ner till Hammarby.

Målen
Ödman-Hadzinikolic, Larsson, Dahlgren, Lassen, Hedin

meko_helsida
happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela överlägset mot Nacka

Handboll Skånela var tämligen överlägsna i Vikingahallen mot Nacka: - Vi hade kunnat gjort betydligt fler mål och släppt in färre, men vi ska inte sitta och klaga, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

connys_helsida
2020_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
nrh
connys