defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Skottskadad landande på Arlanda

En man som kom med ett plan från Mellanöstern visade sig vara skottskadad.

centrum_artikel

Aftonbladet rapporterar om att en man som kommit med ett plan från Mellanöstern varit skottskadad. Han fördes med ambulans till Karolinska sjukhuset. Mannen och hans familj ska ha beskjutits men familjen klarade sig oskadda. Han fick vård i det land han befann sig i men den var inte tillräcklig.

Det var i samband med att mannen uppsökte sjukvård som polisen kopplades in. Polis kommer att kontakta polis i det land som händelsen inträffade i. Man kommer enligt Aftonbladet att undersöka omständigheterna för att sedan besluta sig om huruvida man går vidare med fallet.

centrum_helsida2020

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

speedy_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

happyhomes_2019
2020_helsida
teatergrillen_helsida
salong_elisabeth_helsida

Klart med vilka som tar över hemtjänsten

Nyheter Kommunstyrelsen fattade på måndag beslut om vilka som får i uppdrag att ta över hemtjänsten i kommunen.

sportlov_sigtuna
connys
sportlov_sigtuna_outsider
nrh
teatergrillen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider