defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Sköt in genom fönster-Mordförsök utreds

Boende i Märsta hörde smällar och upptäckte ett skadat fönster under onsdagskvällen.

centrum_artikel

Vid 21.30-tiden hörde boende i en bostad i Märsta smällar samt såg sedan att ett fönster var skadat. I samband med händelsen ska en moped ha lämnat platsen. Nu utreder polisens mordförsök. Ingen inne i bostaden är dock skadad.
-Vi kan inte utesluta att någon har skjutit in i bostaden. Personerna i lägenheten var hemma och vi har därför inlett en förundersökning gällande försök till mord, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen, till Aftonbladet.

Polisen genomför en teknisk undersökning av platsen och man vill i nuläget inte uttala sig om vad som hittats uppger Aftonbladet.

centrum_helsida2020
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

dackskiftarna_helsida
sigtunastad_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

connys_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
sigtunastad_outsider
connys
dackskiftarna_outsider