defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Försvunnen skolflicka hittades på buss

En flicka försvann från S:t Pers skola under förmiddagen och hittades efter cirka en timme på en buss.

centrum_artikel

En flicka i lågstadieålder har försvunnit från S:t Pers skola i Sigtuna uppger Aftonbladet. Flickan ville åka pulka men fick inte enligt tidningen. Därefter försvann hon i samband med en rast. Polisen har kallats in för att undersöka området. Flickan har varit borta i ungefär en timme. Hon var klädd varm säger rektorn Eddy Johansson till Aftonbladet. Man undersöker området runt skolan, skolans lokaler och en närliggande skola.

Vid 12-tiden hade flickan hittats på en buss. Detta sedan polisen fått in samtal om flickan. Polispatrull åkte ut för att möta upp flickan vid den aktuella bussen.

Vet du mer eller har sett flickan? Kontakta Polisen på 114 14

defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

ridskola2020_helsida
meko_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out