nationaldag_pan
Foto: Skärmdump/Odensala skola

Skolan utmanar i Jerusalems dance challenge

Odensala skola utmanar hela kommunen att utföra Jerusalem Dance Challenge.

I måndags eftermiddag publicerade Odensala skola en så kallad Jerusalem Dance Challenge. Stora delar av personalstyrkan var ute på skolgården och dansade gemensamt. Videon har redan efter knappa dygnet lockat tusentals visningar och man uppmanar andra i kommunen att lägga upp liknande danser. Jerusalem Dance Challange har genomförts på många arbetsplatser runt om i landet, sjukhus, poliser med mera.

Här kan du se dansen

mp_helsida_april

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

connys_helsida
2020_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

retro_helsida
helsida
logistik_sigtuna_helsida
nationaldag_helsida
liber_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Krogen erbjuder gratis mensskydd

Nöjesnyheter Krogen Anders och Jag i Märsta Centrum kommer att inleda samarbetsavtal med Redlocker om gratis mensskydd: - Vi har haft automaten i ett par månader nu, och efter en kortare inkörningsperiod, så fungerar den som vi tänkte oss. Detta är ett av flera exempel på hur man konkret kan arbeta med jämställdhetsfrågor i vardagen, säger delägare Christian Cederferm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nationaldag_out
moderat_outsider
mp_outsider2022
nrh
logistik_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
outsider
retro_outsider
centrum_sommar_outsider2022