arlandagk_panorama
Foto: MMS-Bild

Skola stänger dörrarna

Efter gårdagens incidenter i Valsta kommer skolan att hållas dörrarna stängda för utomstående.

rosta_sigtuna2

Polis kallades till Valsta under onsdagen och även tidigare i veckan på grund av att det uppstått konflikt mellan elever på skolan och utomstående. Vad för typ av konflikt är oklart och polisen var på onsdagen förtegen kring omständigheterna mer än att en anmälan upprättats med anledning av insatsen.

Emelie Sporrong, kommunikationsstrateg på Sigtuna kommun, uppger att kommunens trygghetschef kopplats in och att ordningsvakter och polis rört sig i området och kommer fortsätta röra sig där. Skolans dörrar kommer att vara låsta med anledning av situationen. Informationsbrev till vårdnadshavare har även gått ut och eleverna har informerats om de åtgärder som vidtagits. Sporrong poängterar att skolverksamheten pågår som vanligt.

happyhomes_2019
nationaldag_helsida
varfest_helsida
v_eu_helsida
nationaldag_helsida
moderaternamaj
eu_sap
bonava_maj_helsida
oppning_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

nrh
connys
sh_oppet
v_eu
moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider
mp_eu_outsider
rosta_sigtuna
colorama_april
sh_bovard_out
defacto_outsider
fme_outsider
sap_outsider_eu
ridskola2019_outsider
nationaldag_out
oppning_outsider