moderaterna_sep2020
Foto: MMS-Bild

Skola stänger dörrarna

Efter gårdagens incidenter i Valsta kommer skolan att hållas dörrarna stängda för utomstående.

fraga_liberalerna

Polis kallades till Valsta under onsdagen och även tidigare i veckan på grund av att det uppstått konflikt mellan elever på skolan och utomstående. Vad för typ av konflikt är oklart och polisen var på onsdagen förtegen kring omständigheterna mer än att en anmälan upprättats med anledning av insatsen.

Emelie Sporrong, kommunikationsstrateg på Sigtuna kommun, uppger att kommunens trygghetschef kopplats in och att ordningsvakter och polis rört sig i området och kommer fortsätta röra sig där. Skolans dörrar kommer att vara låsta med anledning av situationen. Informationsbrev till vårdnadshavare har även gått ut och eleverna har informerats om de åtgärder som vidtagits. Sporrong poängterar att skolverksamheten pågår som vanligt.

meko_helsida
manskold_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
2020_helsida
julen_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

kristina_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

manskold_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
julen_outsider
budget_outsider
ridskola_2020_outsider
kristina_outsider
centrum_sommar_out