moderater_pan_sommar
Steningehöjdens skolaFoto: Sigtuna kommun

Skola certifieras av Apple

Steningehöjdens skola har utnämnts av Apple till en så kallad Apple distinguished school: - På Steningehöjdens skola strävar vi efter att öka elevernas medvetenhet kring sin egen måluppfyllelse och kunskapsutveckling, säger skolans verksamhetsledare Camilla Bruno i ett pressmeddelande.

För några år sedan utsågs Valstaskolan till sk Apple distinguished school, det innebär att man använder iPads och Apple-program i undervisningen. Nu har Steningehöjden nått samma status:
– På Steningehöjdens skola strävar vi efter att öka elevernas medvetenhet kring sin egen måluppfyllelse och kunskapsutveckling. De digitala verktygen stödjer och stärker elevernas lärande utifrån varje elevs olika behov och förutsättningar. Det digitala arbetet på skolan skapar ett lustfyllt och motiverande lärande bland våra elever, säger Camilla Bruno, verksamhetsledare på Steningehöjdens skola.

Enligt skolans rektor Helena Eriksson underlättar de digitala verktygen skolvardagen för lärarna:
– Tekniken ger stora möjligheter att erbjuda anpassad undervisning till eleverna på många olika sätt. Det ökar måluppfyllelsen och elevernas lust att lära, uppger Helena Eriksson i pressmeddelandet från Steningehöjdens skola.

ewas_helsida
helsida_sfs

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

pantamera_avc_helsida
social_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida

Brand på Broholmen

Blåljus Det brinner på Broholmen i Sigtuna och brandkåren är på plats med sin brandbåt för att släcka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
pantamera_out
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
event_outsider
moderat_outsider
outsider_social
ewas_outsider
connys
sfs_out
mp_outsider2022