arlandagk_panorama
Steningehöjdens skolaFoto: Sigtuna kommun

Skola certifieras av Apple

Steningehöjdens skola har utnämnts av Apple till en så kallad Apple distinguished school: - På Steningehöjdens skola strävar vi efter att öka elevernas medvetenhet kring sin egen måluppfyllelse och kunskapsutveckling, säger skolans verksamhetsledare Camilla Bruno i ett pressmeddelande.

banner_juni_artikel

För några år sedan utsågs Valstaskolan till sk Apple distinguished school, det innebär att man använder iPads och Apple-program i undervisningen. Nu har Steningehöjden nått samma status:
– På Steningehöjdens skola strävar vi efter att öka elevernas medvetenhet kring sin egen måluppfyllelse och kunskapsutveckling. De digitala verktygen stödjer och stärker elevernas lärande utifrån varje elevs olika behov och förutsättningar. Det digitala arbetet på skolan skapar ett lustfyllt och motiverande lärande bland våra elever, säger Camilla Bruno, verksamhetsledare på Steningehöjdens skola.

Enligt skolans rektor Helena Eriksson underlättar de digitala verktygen skolvardagen för lärarna:
– Tekniken ger stora möjligheter att erbjuda anpassad undervisning till eleverna på många olika sätt. Det ökar måluppfyllelsen och elevernas lust att lära, uppger Helena Eriksson i pressmeddelandet från Steningehöjdens skola.

banner_juni_helsida
happyhomes_2019
colorama_april2
midsommar_valsta_helsida
defacto_helsida
sbrf_helsida
fme_helsida
sigtunavatten_standard

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

oppning_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

nrh
colorama_april
sh_oppet
sh_bovard_out
sbrf_outsider
defacto_outsider
midsommar_valsta_outsider
connys
fme_outsider
ridskola2019_outsider
oppning_outsider