marstac_aug

Skogsbrand utanför Sigtuna

En omfattande skogsbrand på ca 22 000 kvadratmeter blossade upp nordväst om Sigtuna under onsdagen.

sommar

Brandkår bekämpade en brand i Torslunda naturreservat nordväst om Sigtuna från klockan 11 på onsdagen. Nära Torsborg. Röklukt låg över området men branden var inte synlig från vägen ut mot Torsborg. Det rör sig om ett område som från början var stort som en fotbollsplan, i vinden som rådde i området spred sig dock branden snabbt. Storstockholms brandförsvar uppgav att det rörde sig om ca 22 000 kvadratmeter som brann.

Man ringade in branden och hindrade den från att sprida sig men än vid klockan 19 hade man inte lyckats minska branden. Under kvällen föll regn i området sånunderlättade släckningen. Brandkåren räknade med att ha resurser under natten för att se till att det inte tar fart igen

Uppdaterad kl. 21.34

brookevent
varumarke_defacto_sommar
extra

Brand på uteservering

Blåljus Under natten brann det på en uteservering på Stationsgatan i Märsta: - Det har upprättats en anmälan, men jag kan inte se om vad, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

sommar
extra

Man knivskuren i ansiktet: ”Helt oprovocerat”

Blåljus Tre okända män attackerade och misshandlade en man på öppen gata i Valsta. De knivskar honom i ansiktet innan de flydde från platsen. – Det verkar vara helt oprovocerat, säger stationsbefälet Marie-Louise Nilsson.

Man misshandlad på Stationsgatan

Blåljus En man misshandlades under natten av en bekant person på Stationsgatan: - Han behövde inte vård och kördes hem sen, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningscentral.

sfssommar
cricketklubben
connys
lions_standard
standard
uttervagen
Festspecialisten – Standard
laudonsvag3a
standard
colorama_jan
Norra Redovisningshuset
stationsgatan21a
Frisyr – Standard
sommar
standard_ridskola