varumarke_defacto_sommar

Skogsbrand utanför Sigtuna

En omfattande skogsbrand på ca 22 000 kvadratmeter blossade upp nordväst om Sigtuna under onsdagen.

marstac_aug

Brandkår bekämpade en brand i Torslunda naturreservat nordväst om Sigtuna från klockan 11 på onsdagen. Nära Torsborg. Röklukt låg över området men branden var inte synlig från vägen ut mot Torsborg. Det rör sig om ett område som från början var stort som en fotbollsplan, i vinden som rådde i området spred sig dock branden snabbt. Storstockholms brandförsvar uppgav att det rörde sig om ca 22 000 kvadratmeter som brann.

Man ringade in branden och hindrade den från att sprida sig men än vid klockan 19 hade man inte lyckats minska branden. Under kvällen föll regn i området sånunderlättade släckningen. Brandkåren räknade med att ha resurser under natten för att se till att det inte tar fart igen

Uppdaterad kl. 21.34

E4:an läggs om i november

Nyheter Bilpendlare till och från Stockholm kommer från och med 10:e november att få köra på en tillfällig motorväg förbi Trafikplats Häggvik med anledning av bygget Förbifart Stockholm.

forskontor

Satsning på hälsoinformatörer ska förebygga sjukdomar bland kommuninvånare

Nyheter Satsningen på hälsoinformatörer i kommunen går vidare och nu hr 16 personer rekryterats: - Förhoppningen är att hälsoinformatörerna blir en permanent och naturlig del i kommunens hälsofrämjande arbete precis som den har blivit i Botkyrka, säger Kerstin Alksten, utvecklingsstrateg i Sigtuna kommun, i ett pressmeddelande.

happy_homes_sommar
defacto_panorama_boka_mote
Uppdrag Granskning i Märsta

(S): Inga fel om Bure Äng

Politik Soppan kring markanvisningen av Bure Äng till Sigtuna Bo AB går vidare. Socialdemokraterna hävdar allt jämt att inget fel begåtts medan Moderaterna vidhåller att den dåvarande socialdemokratiska ledningen lovat företaget exklusivitet på marken.

Lokala moderater på partistämma

Politik Moderaterna i Sigtuna kommun har en delegation på partistämman i Örebro bestående av Olov Holst och Mattias Askerson: - Det är påtagligt att partiet fått en rejäl nytändning efter partiledarbytet för några veckor sedan, säger Olov Holst i ett pressmeddelande till märsta.nu

standard
lions_standard
borg
korsbarsvagen1
connys
matcher_skanela
lillabjorn5
oriongatan174
sbrf2
standard
Frisyr – Standard
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
standard_ridskola
korpentraning
cricketklubben