rantebanner
Branden låg inne i skogen och var problematisk att nå.
Rök över valstadalen
Inledningsvis var det en kraftig rökpelare.

Stor markbrand i Valstaskogen

Ett större område på 40 000 kvadratmeter brann i Valstaskogen under eftermiddagen

sommar

Kraftig rök syns över Valsta och Steningehöjden i elljusspåret. SOS-Alarm är informerade och en stor insats arbetar med branden. På grund av vinden i Märsta så sprider sig röken i skogen. Brandkår uppger att man inte kommit fram till branden på grund av att den ligger tajt till i skogen.

Samtidigt blåser det in mot Märsta och röken väller in över bland annat Midgårdsbadet. Det senaste från brandkåren är att det rör sig om ett område på 200×200 meter. Branden är inte under kontroll och man kommer styra resten av dagen och kvällen med att släcka.

Vid 20.20 berättade Storstockholms brandförsvar att branden är under kontroll och att man beräknar att avsluta insatsen omkring 21.30

 

Uppdaterad 20.24

magget_v16
theweek2017
varumarke_defacto_sommar
happy_homes_sommar
sommar

”Bajs” förstör Sjudargårdsbadet

Nyheter Bajs förstör Sjudargårdsbadet, det anser en kommuninvånare som tycker att det är för skitigt på stranden: - Vi kommer med start denna vecka att genomföra ett antal åtgärder som kommer att göra badet mera inbjudande och trevligt. Det handlar i första hand om att arbeta med sandstranden och röja en del vegetation, svarar Pekka Widergren, fritidschef i Sigtuna kommun, i ett inlägg på kommunens Facebookssida.

Kvartstrafik införs efter nyår

Nyheter I och med att Citybanan nu är invigd planerar SL att utöka avgångarna i pendeltågstrafiken med 70 per dag så att det blir kvartstrafik från Märsta och Rosersberg, rapporterar Dagens Nyheter.

lions_standard
Frisyr – Standard
colorama_jan
standard_ridskola
cricketklubben
sommar
connys
Norra Redovisningshuset
mik_camp
standard
sfssommar
Festspecialisten – Standard