defacto_pan2020

Skogsbrand i Sigtuna

Brandkår larmades till en skogsbrand i Sigtuna under lördagskvällen.

centrum_artikel

Larmet kom till brandkåren vid 19.45 och gällde en mindre brand i skogen i Södertil i Sigtuna. Branden var snabbt under kontroll och det krävdes inte någon längre insats. Det råder fortsatt risk för bränder i mark och skog även om eldningsförbudet är hävt.

2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
sigtunastad_helsida
vardcentral_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

dackskiftarna_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider