center_pan21
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Skjutning nära Arlanda

Polis har kallats till en skottlossning söder om Arlanda rapporterar Aftonbladet.

Polis fick in samtal om skottlossningen vid 20-tiden och åkte till en adress söder om Arlanda rapporterar Aftonbladet. En person ska ha skjutit mot en annan och stämningen var hotfull. Den som besköts påträffades senare vid annan plats och denne hade ådragit sig en skottskada i halsen. Han har förts till sjukhus och polis har spärrat av brottsplatsen för en teknisk undersökning.

connys_helsida
andersojag
2020_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

bostad_helsida
eldsjal-helsida
helsida_var2021
defacto_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
andersojag_outsider
swedol_outsider
nrh
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
eldsjal-outsider
connys
ridskola_2020_outsider