moderaterna_panorama
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild

Skincity flyttar från Täby till Rosersberg

Rosersberg får ännu ett företag när Skincity flyttar logistiken från Täby till Stockholm Nord.

Det första spadtaget för Skincity i Rosersberg tas i september. Lokalen kommer att ha en yta på drygt 8000 kvadratmeter med planerad inflyttning till juni 2022. Huvudkontoret ligger i Hägernäs, Täby där logistik och lager samsas med andra globala funktioner. Man har också lager i London samt verksamhet i Oslo och Helsingfors.
– Genom partnerskapet med LEJE Fastigheter har Skincity nu ytterligare en pusselbit på plats för fortsatt tillväxt med såväl personal som kunder i fokus. De nya lokalerna är nästan 6500 kvm, mer än dubbelt så stora som våra befintliga och möjliggör både fortsatt tillväxt och fortsatt effektivisering. Initialt avser vi att hyra ut cirka 2000 kvm och kommer påbörja letandet av en lämplig hyresgäst omedelbart. Vi ser mycket fram emot att flytta in i lokalerna under sommaren 2022, säger VD Patrik Bråkenheim.

Fastigheten kommer att ligga på Tallbacksgatan. Enligt Leje Fastigheter har det tecknats ett sjuårigt avtal. Skincity är landets ledande hudvårdsklinik online.
– Vi är mycket glada att kunna genomföra denna affär där vi inom kort kunde teckna hyresavtal med en stabil, välkänd och snabbt växande aktör. Det visar på vår styrka att vara snabbfotade med att hitta rätt mark, utveckla anpassade lokaler och att enkelt kunna visualisera byggnaden och omkringliggande ytor, säger Markus Frisk på LEJE Fastigheter.

ewas_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

2020_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
marinan_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
mp_outsider2022
marina_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider