center_pan21
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild

Skincity flyttar från Täby till Rosersberg

Rosersberg får ännu ett företag när Skincity flyttar logistiken från Täby till Stockholm Nord.

Det första spadtaget för Skincity i Rosersberg tas i september. Lokalen kommer att ha en yta på drygt 8000 kvadratmeter med planerad inflyttning till juni 2022. Huvudkontoret ligger i Hägernäs, Täby där logistik och lager samsas med andra globala funktioner. Man har också lager i London samt verksamhet i Oslo och Helsingfors.
– Genom partnerskapet med LEJE Fastigheter har Skincity nu ytterligare en pusselbit på plats för fortsatt tillväxt med såväl personal som kunder i fokus. De nya lokalerna är nästan 6500 kvm, mer än dubbelt så stora som våra befintliga och möjliggör både fortsatt tillväxt och fortsatt effektivisering. Initialt avser vi att hyra ut cirka 2000 kvm och kommer påbörja letandet av en lämplig hyresgäst omedelbart. Vi ser mycket fram emot att flytta in i lokalerna under sommaren 2022, säger VD Patrik Bråkenheim.

Fastigheten kommer att ligga på Tallbacksgatan. Enligt Leje Fastigheter har det tecknats ett sjuårigt avtal. Skincity är landets ledande hudvårdsklinik online.
– Vi är mycket glada att kunna genomföra denna affär där vi inom kort kunde teckna hyresavtal med en stabil, välkänd och snabbt växande aktör. Det visar på vår styrka att vara snabbfotade med att hitta rätt mark, utveckla anpassade lokaler och att enkelt kunna visualisera byggnaden och omkringliggande ytor, säger Markus Frisk på LEJE Fastigheter.

centrum_helsida2020
bostad_helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida
helsida_var2021
2020_helsida
andersojag
happyhomes_sommar2020
eldsjal-helsida
connys_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
bostad_outsider
eldsjal-outsider
andersojag_outsider
nrh
connys
sigtuna_vatten_outsider