invigning_clasohlsson
Polisens spanare tog ligan på bar gärning.Foto: Polisen

Skärpta straff efter Rosersbergskuppen

Svea hovrätt skärper straffet för de inblandade i Rosersbergskuppen i november.

banner_artikel

Enligt P4 Stockholm får de inblandade i Rosersbergskuppen sina fängelsestraff förlängda med sex månader. Det var en tidig morgon i november som gärningsmännen slog till mot ett elektroniklager i Rosersberg, på E4:an kastade de sedan ut fotanglar som orsakade kaos i trafiken under hela morgonrusningen.

Tjuvarna kom över telefoner värda 9,6 miljoner kronor men Polisen hade span på dem och fångade snabbt in dem. Tio personer döms för kuppen, några av dessa hade kopplingar eller var folkbokförda i kommunen. Bland annat hade en flakbil hittats i Valsta.

februari
center_banner2
dackia_2018

Känslan av otrygghet ökar

Nyheter I Länsstyrelsens medborgarundersökning framgår generellt att allt fler känner sig otrygga i länet. 100 personer från kommunen deltog i undersökningen och nästan hälften kände sig otrygga.

forskontor
varen2018

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Bostad Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

Här är årets pedagoger

Nyheter Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

nfc_vinter
standard_start
objekt3
outsider_defacto
standard_ridskola
matcher_skanela
Norra Redovisningshuset
objekt4
veterankraft_standard
sigtunavatten_standard
objekt2
vuxentutbildning
connys
val2018