varumarke_defacto_sommar
Polisens spanare tog ligan på bar gärning.Foto: Polisen

Skärpta straff efter Rosersbergskuppen

Svea hovrätt skärper straffet för de inblandade i Rosersbergskuppen i november.

marstac_aug

Enligt P4 Stockholm får de inblandade i Rosersbergskuppen sina fängelsestraff förlängda med sex månader. Det var en tidig morgon i november som gärningsmännen slog till mot ett elektroniklager i Rosersberg, på E4:an kastade de sedan ut fotanglar som orsakade kaos i trafiken under hela morgonrusningen.

Tjuvarna kom över telefoner värda 9,6 miljoner kronor men Polisen hade span på dem och fångade snabbt in dem. Tio personer döms för kuppen, några av dessa hade kopplingar eller var folkbokförda i kommunen. Bland annat hade en flakbil hittats i Valsta.

biljetter
happy_homes_sommar
extra

Barn misshandlades i centrala Märsta

Blåljus Kring 18-tiden på onsdag kväll kallades polis till Kulturtorget i Märsta sedan en fyraårig tjej blivit slagen av en äldre man: - Det skrevs en anmälan om misshandel, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

Elnätsavgiften gick upp med 1200 kronor

Nyheter På bara ett år har elnätsavgiften höjts med 1200 kronor i Sigtuna kommun: - Regelverket som ska skydda kunderna från monopolprissättning anser vi är för svagt och vi vill ha till en omedelbar skärpning av reglerna för att skydda kunderna, säger Jakob Eliasson, samhällspolitisk chef på Villaägarnas Riksförbund.

Passkontrollanter blir inlåsta

Nyheter Passkontrollanter på Arlanda blir då och då inlåsta i sina kurer på grund av ett tekniskt fel rapporterar tidningen Arbetarskydd: - Jag har varit med om passkontrollanter som börjat gråta när de fått veta att de i dag ska arbeta i slussarna med problem, säger Ulf Rydström, huvudskyddsombud vid gränspolisen på Arlanda till tidningen.

Brand i lägenhet

Blåljus På lördagkvällen brann det i en lägenhet i Märsta Centrum: - All mår bra, sa Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Pratade i telefon – Busschaufför stannade bussen

Nyheter I samband med en busstur på torsdag eftermiddag mellan Märsta-Sigtuna stannade busschaufföreren efter att en resenär ansetts vara högljudd i telefonen: - Lägger du inte på telefonen så slänger jag ut dig ur bussen, ska busschauffören ha sagt.

standard_ridskola
standard
cricketklubben
Norra Redovisningshuset
sbrf2
Frisyr – Standard
borg
karlavagnen46
lions_standard
colorama_jan
siriusgatan26
standard
korpentraning
Festspecialisten – Standard
stockholmsvagen24b
connys