sommar
Polisens spanare tog ligan på bar gärning.Foto: Polisen

Skärpta straff efter Rosersbergskuppen

Svea hovrätt skärper straffet för de inblandade i Rosersbergskuppen i november.

sommar

Enligt P4 Stockholm får de inblandade i Rosersbergskuppen sina fängelsestraff förlängda med sex månader. Det var en tidig morgon i november som gärningsmännen slog till mot ett elektroniklager i Rosersberg, på E4:an kastade de sedan ut fotanglar som orsakade kaos i trafiken under hela morgonrusningen.

Tjuvarna kom över telefoner värda 9,6 miljoner kronor men Polisen hade span på dem och fångade snabbt in dem. Tio personer döms för kuppen, några av dessa hade kopplingar eller var folkbokförda i kommunen. Bland annat hade en flakbil hittats i Valsta.

happy_homes_sommar
sommar
magget_v16
varumarke_defacto_sommar
theweek2017

”Bajs” förstör Sjudargårdsbadet

Nyheter Bajs förstör Sjudargårdsbadet, det anser en kommuninvånare som tycker att det är för skitigt på stranden: - Vi kommer med start denna vecka att genomföra ett antal åtgärder som kommer att göra badet mera inbjudande och trevligt. Det handlar i första hand om att arbeta med sandstranden och röja en del vegetation, svarar Pekka Widergren, fritidschef i Sigtuna kommun, i ett inlägg på kommunens Facebookssida.

Kvartstrafik införs efter nyår

Nyheter I och med att Citybanan nu är invigd planerar SL att utöka avgångarna i pendeltågstrafiken med 70 per dag så att det blir kvartstrafik från Märsta och Rosersberg, rapporterar Dagens Nyheter.

Norra Redovisningshuset
standard_ridskola
standard
mik_camp
connys
colorama_jan
sommar
cricketklubben
lions_standard
Frisyr – Standard
sfssommar
Festspecialisten – Standard