moderaterna_riksdag
Käthe SivanderFoto: Privat

Skänker pengar till Kvinnojouren och Sigtuna Väntjänst

Det kvinnliga nätverket Inner Wheel som finns i Sigtuna kommer i samband med firandet av Inner Wheel-dagen att donera pengar lokalt till Kvinnojouren och Sigtuna Väntjänst.

centrum_artikel

Varje år firas Inner Wheel-dagen, i Sigtuna finns det en lokal förening där Käthe Sivander är president för Sigtuna-Arlanda. I år kommer dock inte firandet att ske fysiskt.
– Vår klubb, Sigtuna – Arlanda Club har donerat pengar lokalt till Kvinnojouren och i många år till Sigtuna Väntjänst, som ger våra ensamma äldre guldkant i tillvaron genom att inbjuda till luncher, promenader och hembesök med kaffe och samtal, berättar Käthe Sivandet.

I Sverige doneras årligen knappt en halvmiljon av de olika föreningarna inom nätverket. Man bedriver också ett projekt tillsammans med Tullverket för inköp och utbildning av narkotikahundar. Man delar också ut stipendier till sjuksköterskor och undersköterskor som vidareutbildar sin inom demensvården. Totalt finns 3600 medlemmar i 88 klubbar.

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

connys_helsida
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
2020_helsida
mod_helsida
happyhomes_sommar2020
handbollsskola

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys