defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Skånelatalang i landslaget

Simon Lindberg har tagits ut till U18-landslaget som ska träna i Alingsås 11-13 maj.

Skånelaiten Simon Lindberg är med i landslagstruppen för U18, spelare födda 2000/2001. Han är med som V6 och ses som en av landets största handbollstalanger, i slutet av den allsvenska säsongen fick han även speltid av tränare Jimmy Karlsson och till kommande säsong lär han ta ytterligare kliv. Landslaget samlas i Alingsås 11-13 maj.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sbrf_helsida
sommar
logistik_sigtuna

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

defacto_helsida
sigtunavatten_standard

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

ica_valsta_choklad
sommar_centrum
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

happyhomes_2019
colorama_april2

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

fme_outsider
defacto_outsider
nrh
sportfiske_sommar
colorama_april
connys
sbrf_outsider