arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Skånelaiter i U17-landslaget

Skånelaiterna Hampus Söderman och Simon Lindberg har tagits ut i U17-landslaget som ska spela en träningsturnering i Norge.

banner_juni_artikel

Skånela har nya talanger på gång till landslaget efter några års stiljte från de egna produkterna. Nu är det Simon Lindberg och Hampus Söderman som tagits ut för att spela Scandiberico Open i Hamar 27-29 oktober. För att vara med i U17-landslaget så ska man vara född 2000/2001. Sverige kommer att möta Spanien, Portugal och Norge i samband med turneringen.

banner_juni_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

defacto_helsida
colorama_april2
midsommar_valsta_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

oppning_helsida
sigtunavatten_standard
sbrf_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

happyhomes_2019
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

nrh
fme_outsider
midsommar_valsta_outsider
connys
sh_oppet
colorama_april
ridskola2019_outsider
sbrf_outsider
sh_bovard_out
oppning_outsider
defacto_outsider