defacto_pan2020
Julia AnderssonFoto: Skånela IF

Skånelaiter till landslagsläger

Julia Andersson och Saga Sundberg från Skånelas har tagits ut till regionalt landslagsläger för spelare födda 2004.

centrum_artikel

Skånelaiterna Julia Andersson och Saga Sundberg tas ut till landslagets regionala läger för spelare födda 2004 i Stockholm. Julia är egen produkt sedan barnsben medan Saga flyttar från Hälsingland för att spela handboll i Skånela och studera på Arlandagymnasiet.
– Jag har passerat en hel del spelare under alla mina tränar-år och Julia Andersson tillhör topp av spelare med en fantastisk bra attityd och en spelare som gillar att spela försvar och har bra spelförståelse, vilket glädjer på mig oerhört mycket, säger Robban Zetterquist, som var tränare så sent som i fjol för Skånelas A-flicklagF03/04, till klubbens hemsida.

studeravidare_helsida

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

connys_helsida
defacto_helsida
helsida_sommarlov
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

2020_helsida
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
outsider_sommarlov