defacto_pan2020
Julia AnderssonFoto: Skånela IF

Skånelaiter till landslagsläger

Julia Andersson och Saga Sundberg från Skånelas har tagits ut till regionalt landslagsläger för spelare födda 2004.

centrum_artikel

Skånelaiterna Julia Andersson och Saga Sundberg tas ut till landslagets regionala läger för spelare födda 2004 i Stockholm. Julia är egen produkt sedan barnsben medan Saga flyttar från Hälsingland för att spela handboll i Skånela och studera på Arlandagymnasiet.
– Jag har passerat en hel del spelare under alla mina tränar-år och Julia Andersson tillhör topp av spelare med en fantastisk bra attityd och en spelare som gillar att spela försvar och har bra spelförståelse, vilket glädjer på mig oerhört mycket, säger Robban Zetterquist, som var tränare så sent som i fjol för Skånelas A-flicklagF03/04, till klubbens hemsida.

ridskola2020_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

defacto_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

happyhomes_sommar2020
vardcentral_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

2020_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
dackskiftarna_helsida
sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
vardcentral_outsider
nrh