sigtunahem_feb
Sju spelare från Skånela födda 2002 var med i Upplands lag på SverigecupenFoto: Insändarbild

Skånelaiter i Sverigecupen

Skånela IF hade med sju spelare till Uppland i Sverigecupen i Nyköping.

Sju spelare från Skånela födda 2002 var med i Uppland i Sverigecupen den gångna helgen i Nyköping; Eric Jernström, Linus Nichols, Lukas Källström, Max Werner, Emilio Lahdo, Wille Fredriksson och Thomas Youssef. Totalt i Upplands lag var det 17 spelare, Skånela stod alltså för en betydande del av materialet. Själva turneringen var upp och ner för Uppland, man slutade 11:a av 20 lag och vann den sista placeringsmatchen mot Småland-Blekinge.

forskontor

Talangen flyttas upp

Handboll Skånela IF förstärker från och med i höst med talangen Alva Näsbrandt från de egna leden: - Under säsongen 2017/2018 har utvecklingskurvan pekat rakt uppåt och hon har tagit ett stort ansvar i HF SIF och gjort mycket mål genom sitt skytte för vårt utvecklingslag, kommenterar Hasse Juslin, tränare i HIF SIF.

video

Karlsson: Hade aldrig kunna drömma om det

Ishockey Första drömmen var att spela i NHL för wingsfostrade William Karlsson, nu inte bara spelar han i NHL utan han har även skjutit in 30 mål under en och samma säsong: - Det hade jag aldrig kunnat drömma om, men nu är jag här och det är väl bara att fortsätta, säger han till Sportbladet efter 4-1-segern mot Edmonton i morse.

sigtuna_bygglov

Marmenlind till AIK

Ishockey Wingsfostrade Daniel Marmenlind uppges vara klar för SHL-jagande AIK enligt sajten hockeynews.se

februari

Rosers vann svår bortamatch

Innebandy Rosersbergs IK vann den svåra bortamatchen mot Sandviken på söndagen med 6-4: - Att Sandviken borta är en tuff bortamatch visste vi sedan tidigare. Laget har endast förlorat hemma en gång det senaste året så vi visste att det krävdes något extra, uppger sportchefen Fredrik Raschke för märsta.nu

Så spelas derbyna

Fotboll Svenska Fotbollförbundet har fastställt matcherna för Division 3 Norr Svealand och datum för det första derbyt mellan FC Arlanda-Märsta IK.

EXTRA

Östlund går till konkurrenten

Handboll Jesper Östlund har mitt under brinnande säsong gjort klart med seriekonkurrenten Hallby från Jönköping: - Det är blandade känslor hos mig just nu, säger Jesper i ett uttalande till klubbens hemsida.

EXTRA

Föreningar går samman på damsidan

Fotboll Sigtuna IF och Rosersbergs IK inleder ett samarbete på damsidan och under 2018 kommer både representationslag och juniorlag gå under benämningen RIK/SIF.

video

Karlsson slår till igen

Politik I tisdags gjorde William Karlsson mål mot mästarna Pittsburgh och tidigt i morse petade han in mål 29 för säsongen.

hockeyettan

Klar seger mot Nacka

Ishockey Wings lämnade jumboplatsen i serien efter klar seger borta mot Nacka på onsdagskvällen.

sigtunavatten_feb
standard
outsider_defacto
objekt3
matcher_skanela
objekt2
standard_ridskola
connys
objekt4
vuxentutbildning
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset