midsommar
Sju spelare från Skånela födda 2002 var med i Upplands lag på SverigecupenFoto: Insändarbild

Skånelaiter i Sverigecupen

Skånela IF hade med sju spelare till Uppland i Sverigecupen i Nyköping.

Sju spelare från Skånela födda 2002 var med i Uppland i Sverigecupen den gångna helgen i Nyköping; Eric Jernström, Linus Nichols, Lukas Källström, Max Werner, Emilio Lahdo, Wille Fredriksson och Thomas Youssef. Totalt i Upplands lag var det 17 spelare, Skånela stod alltså för en betydande del av materialet. Själva turneringen var upp och ner för Uppland, man slutade 11:a av 20 lag och vann den sista placeringsmatchen mot Småland-Blekinge.

sportfiskebanner2
EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

sap_valet2018
varen2018
vuxenutbildning2

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

brf_englamarken

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

outsider_moderat
veterankraft_standard
vuxentutbildning
outsider_defacto
objekt3
nfc_vinter
objekt2
connys
sigtunavatten_standard
sap_outsider
objekt4
forskontor
val2018
Norra Redovisningshuset
standard_ridskola