moderaterna_tack
Sju spelare från Skånela födda 2002 var med i Upplands lag på SverigecupenFoto: Insändarbild

Skånelaiter i Sverigecupen

Skånela IF hade med sju spelare till Uppland i Sverigecupen i Nyköping.

Sju spelare från Skånela födda 2002 var med i Uppland i Sverigecupen den gångna helgen i Nyköping; Eric Jernström, Linus Nichols, Lukas Källström, Max Werner, Emilio Lahdo, Wille Fredriksson och Thomas Youssef. Totalt i Upplands lag var det 17 spelare, Skånela stod alltså för en betydande del av materialet. Själva turneringen var upp och ner för Uppland, man slutade 11:a av 20 lag och vann den sista placeringsmatchen mot Småland-Blekinge.

defacto_host2018
allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

happy_homes_juli
defacto_banner_sep
hostfest_centrum

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

sigtunavatten_standard
sbrf_sep
sportfiske_banner
Norra Redovisningshuset
komvuxq3_4
connys
objekt3
nfc_vinter
outsider
objekt2
objekt4