julbanner
Sju spelare från Skånela födda 2002 var med i Upplands lag på SverigecupenFoto: Insändarbild

Skånelaiter i Sverigecupen

Skånela IF hade med sju spelare till Uppland i Sverigecupen i Nyköping.

Sju spelare från Skånela födda 2002 var med i Uppland i Sverigecupen den gångna helgen i Nyköping; Eric Jernström, Linus Nichols, Lukas Källström, Max Werner, Emilio Lahdo, Wille Fredriksson och Thomas Youssef. Totalt i Upplands lag var det 17 spelare, Skånela stod alltså för en betydande del av materialet. Själva turneringen var upp och ner för Uppland, man slutade 11:a av 20 lag och vann den sista placeringsmatchen mot Småland-Blekinge.

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

icavalsta_julbanner

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

defacto_host2018
julbanner2
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

happy_homes_juli

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

lager_bilnet
sigtuna_funkis
sportfiskebanner2
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

fme_jul

Klar seger för Rosersberg i derbyt

Handboll RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

funkis_2
outsider
objekt4
sbrf_sep
sigtunavatten_standard
objekt2
nrh_lania
connys
objekt3
colorama_vinter
komvuxq3_4
skridskoskola