varumarke_defacto_sommar
Sju spelare från Skånela födda 2002 var med i Upplands lag på SverigecupenFoto: Insändarbild

Skånelaiter i Sverigecupen

Skånela IF hade med sju spelare till Uppland i Sverigecupen i Nyköping.

marstac_aug

Sju spelare från Skånela födda 2002 var med i Uppland i Sverigecupen den gångna helgen i Nyköping; Eric Jernström, Linus Nichols, Lukas Källström, Max Werner, Emilio Lahdo, Wille Fredriksson och Thomas Youssef. Totalt i Upplands lag var det 17 spelare, Skånela stod alltså för en betydande del av materialet. Själva turneringen var upp och ner för Uppland, man slutade 11:a av 20 lag och vann den sista placeringsmatchen mot Småland-Blekinge.

dackia_vinter2018
hockeyettan

Wings vann E4-derbyt

Ishockey Wings satte lite grus i maskineriet på Väsbys planer för att ta plats i AllEttan med en seger i E4-derbyt på söndagen.

jul2018
farbrorbla_host2017

Klar seger för Skånela mot GT Söder

Handboll Skånela besegrade GT Söder på söndagen med komfortabla 24-18: - Det känns skönt som fan, en stabil insats, fram för allt bakåt, sa tränare Fredrik Söderberg efter matchen.

forsmaleri
Video

Nya poäng från Karlsson

Ishockey William Karlsson satte sitt sjunde mål och sin sjunde assist under natten vilket för honom upp som trea i den interna poängligan.

vinter_bil
Gräsroten 2017

Så mycket får din förening från Svenska spel

Sport Kommunens föreningar får dela på drygt 120 000 kronor från Svenska Spels gräsroten: - Gräsroten manifesterar på ett bra sätt Svenska Spels engagemang för svensk idrott. Det är genom Gräsroten vi är med och bidrar till ungdomsidrotten där grunden läggs för framgångar på planen och en förståelse för idrottens kärna, kamratskap, tolerans och inkludering. I Stockholm ser vi ett ökat engagemang för Gräsroten där antalet supportrar har ökat med 13 procent det senaste året. Helt fantastiskt, säger Lennart Käll, vd på Svenska Spel.

skånela-tumba

Tredje segern för Skånela

Handboll Skånela tog en välbehövlig seger i Allsvenskan efter att ha besegrat Tumba med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen: - Jag bryr mig inte om hur det ser ut, bara vi vinner, sa Jimmy Karlsson, tränare, efter matchen.

Video

Succé i natt för William Karlsson

Ishockey Wingsfostrade William Karlsson är glödhet i NHL, i natt kom två nya mål mot Winnipeg: - Ha roligt så går det bra, sa William till Vegas hemsida efter matchen.

Kaj förlänger med Märsta IK

Fotboll Märsta IK har förlängt med Kaj Eskelinen över nästa säsong: - Vi är nöjda, spelarna är nöjda och Kaj är nöjd, säger Märsta IK:s ordförande Kristoffer Rydén.

Ny futsalförening i Märsta

Fotboll Sevdah IF är ny futsalförvening i Märsta och på söndag spelar man derby mot Märsta IK: - Det hela började i Norrbackaskolan där vi spelade fotboll och hade roligt ihop. Hela idén om att starta en förening och spela diverse turneringar kom från våra dagens medlemmar och spelare, berättar Amir Skenderovic.

hockeyettan

Skräll av Wings

Ishockey Wings skrällde när man plockade tre poäng mot tabellfemman Valbo på onsdagskvällen.

dalgatan7b
slutstation
dogranch
connys
stockholmsvagen24
matcher_skanela
frisyr2018
Festspecialisten – Standard
agy2
nfc_vinter
cricketklubben
standard_ridskola
colorama_jan
yrkesutbildningen
borg
Norra Redovisningshuset
blackfriday
standard
skolgatan6d
lions_standard