arlandagk_panorama
Hampus Söderman, Kalle Andersson och Simon Lindberg Foto: Skånela IF

Skånelaiter debuterade i landslaget

Simon Lindberg och Hampus Söderman gjorde landslagsdebut i Scand Iberico i norska Hamar den gångna helgen. Med fanns också ledaren Kalle Andersson.

centrum_pask

Kalle Andersson var med som instruktör åt förbundskapten Dennis Sandberg medan Simon Lindberg och Hampus Söderman debuterade i landslagströjan i P00/01. Enligt Skånelas hemsida svarade Hampus och Simon för godkända insatser där Simon syntes mer i målprotokollet medan Hampus hade sin styrka i defensiven:
– En riktigt rolig och bra erfarenhet för både mig och killarna, säger Kalle Andersson till Skånelas sajt.

logistik_utbildning
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

sigtunavatten_standard
colorama_april2

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

valsta_utveckling
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

ica_pask
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

bonava_helsida
fme_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

defacto_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

happyhomes_2019
ridskola2019_outsider
bonava_outsider
valsta_utveckling_2
defacto_outsider
colorama_april
fme_outsider
sh_oppet
sigtunavatten_outsider