arlandagk_panorama
Hampus Söderman, Kalle Andersson och Simon Lindberg Foto: Skånela IF

Skånelaiter debuterade i landslaget

Simon Lindberg och Hampus Söderman gjorde landslagsdebut i Scand Iberico i norska Hamar den gångna helgen. Med fanns också ledaren Kalle Andersson.

banner_juni_artikel

Kalle Andersson var med som instruktör åt förbundskapten Dennis Sandberg medan Simon Lindberg och Hampus Söderman debuterade i landslagströjan i P00/01. Enligt Skånelas hemsida svarade Hampus och Simon för godkända insatser där Simon syntes mer i målprotokollet medan Hampus hade sin styrka i defensiven:
– En riktigt rolig och bra erfarenhet för både mig och killarna, säger Kalle Andersson till Skånelas sajt.

ica_valsta_choklad
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

happyhomes_2019
defacto_helsida
sigtunavatten_standard

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

colorama_april2
oppning_helsida
fme_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

banner_juni_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

sbrf_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

connys
defacto_outsider
oppning_outsider
sh_oppet
sbrf_outsider
midsommar_valsta_outsider
ridskola2019_outsider
colorama_april
fme_outsider
nrh
sh_bovard_out