sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

Skånelait till landslaget

Skånelaiten Isac Wallin har tagits ut till U19 landslaget som samlas 12-14 april i Helsingborg.

marstakalaset_artikel

Isac har Wallin spelar i Skånela sedan ett par säsonger tillbaka, han kom till märstaklubben från Kungsängen. U18-landslaget förra året hade skånelarepresentation av Simon Lindberg och assisterande förbundskapten Kalle Andersson. Den nya U19-truppen har bara en spelare kvar från förra året.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
happyhomes_2019
sommar_centrum
arlanda_golf_juli

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

marstakalas_helsida
miljopris_helsida
colorama_april2
sommar

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

colorama_april
nrh
miljopris_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys
sportfiske_sommar