defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Skånelait i U17-landslaget

Skånelas talang Marcus Lennernäs har tagits ut till U17-landslaget som ska spela i Scandiberico i slutet av oktober.

centrum_artikel

Marcus Lennernäs lovordades av tränare Jimmy Karlsson inför säsongen som landets talangfullaste H9 i sin ålderskull. Nu har han tagits ut i U17-landslaget som ska spela Scandiberico Tournament i Landskrona 25-27 oktober. Sverige ska möta Norge, Spanien och Portugal. Förbundskapten Tomas Axnér kommer under landslagssäsongen att testa många spelare med fokus på att hitta rätt till EM i Slovenien nästa sommar.

sommarlov_helsida
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kcbygg_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

speedy_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studenten2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

sommarlov_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider