defacto_pan
Ola Pewik kritar på kontraktetFoto: Skånela IF

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

banner_juni_artikel

Ola Pewik är en storväxt vänsternia som den gångna säsongen svarade för 118 mål i AIK i Handbollsligan. Han har även varit en del av Ricoh och Önnered. Den hundra kilo tunge och två meter långe Pewik väntas bli en av nyckelspelarna den kommande säsongen för Skånela:
– Självklart är jag mycket nöjd med att Ola väljer Skånela IF. Med hans skyttekraft in i laget lyfter vi vår offensiva dimension ytterligare. För mig är Ola en klassvärvning då han visat att hans målsnitt legat högt de senaste säsongerna i Handbollsligan, kommenterar tränare Jimmy Karlsson

Karlsson ser även att Ola har stor potential främst i defensiven, han kommas kunna lyfta Olas spel ytterligare en dimension.
– Ola är också en stabil och bra människa med sunda värderingar som kommer att passa bra in i vårt kollektiv. Att han dessutom har erfarenhet och rutin från spel i Handbollsligan de senaste åren är mycket positivt och någonting som vi kommer ha nytta av på flera plan, fortsätter Karlsson.

sbrf_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

happyhomes_2019
fme_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sommar
defacto_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

colorama_april2
banner_juni_helsida
ica_valsta_choklad

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sigtunavatten_standard
colorama_april
connys
nrh
sportfiske_sommar
sbrf_outsider
fme_outsider
defacto_outsider