defacto_pan2020
Ola Pewik kritar på kontraktetFoto: Skånela IF

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

centrum_artikel

Ola Pewik är en storväxt vänsternia som den gångna säsongen svarade för 118 mål i AIK i Handbollsligan. Han har även varit en del av Ricoh och Önnered. Den hundra kilo tunge och två meter långe Pewik väntas bli en av nyckelspelarna den kommande säsongen för Skånela:
– Självklart är jag mycket nöjd med att Ola väljer Skånela IF. Med hans skyttekraft in i laget lyfter vi vår offensiva dimension ytterligare. För mig är Ola en klassvärvning då han visat att hans målsnitt legat högt de senaste säsongerna i Handbollsligan, kommenterar tränare Jimmy Karlsson

Karlsson ser även att Ola har stor potential främst i defensiven, han kommas kunna lyfta Olas spel ytterligare en dimension.
– Ola är också en stabil och bra människa med sunda värderingar som kommer att passa bra in i vårt kollektiv. Att han dessutom har erfarenhet och rutin från spel i Handbollsligan de senaste åren är mycket positivt och någonting som vi kommer ha nytta av på flera plan, fortsätter Karlsson.

defacto_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studenten2020_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

marina_helsida
sommarlov_helsida
kcbygg_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

connys_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
nrh
marina_outsider
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider