arlandagolf_pan_aug
Ola Pewik kritar på kontraktetFoto: Skånela IF

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

marstakalaset_artikel

Ola Pewik är en storväxt vänsternia som den gångna säsongen svarade för 118 mål i AIK i Handbollsligan. Han har även varit en del av Ricoh och Önnered. Den hundra kilo tunge och två meter långe Pewik väntas bli en av nyckelspelarna den kommande säsongen för Skånela:
– Självklart är jag mycket nöjd med att Ola väljer Skånela IF. Med hans skyttekraft in i laget lyfter vi vår offensiva dimension ytterligare. För mig är Ola en klassvärvning då han visat att hans målsnitt legat högt de senaste säsongerna i Handbollsligan, kommenterar tränare Jimmy Karlsson

Karlsson ser även att Ola har stor potential främst i defensiven, han kommas kunna lyfta Olas spel ytterligare en dimension.
– Ola är också en stabil och bra människa med sunda värderingar som kommer att passa bra in i vårt kollektiv. Att han dessutom har erfarenhet och rutin från spel i Handbollsligan de senaste åren är mycket positivt och någonting som vi kommer ha nytta av på flera plan, fortsätter Karlsson.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
colorama_april2
defacto_helsida
miljopris_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

marstakalas_helsida
happyhomes_2019
sommar
sommar_centrum

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

defacto_outsider
miljopris_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
sportfiske_sommar
nrh
colorama_april