defacto_pan
Ola Pewik kritar på kontraktetFoto: Skånela IF

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

Ola Pewik är en storväxt vänsternia som den gångna säsongen svarade för 118 mål i AIK i Handbollsligan. Han har även varit en del av Ricoh och Önnered. Den hundra kilo tunge och två meter långe Pewik väntas bli en av nyckelspelarna den kommande säsongen för Skånela:
– Självklart är jag mycket nöjd med att Ola väljer Skånela IF. Med hans skyttekraft in i laget lyfter vi vår offensiva dimension ytterligare. För mig är Ola en klassvärvning då han visat att hans målsnitt legat högt de senaste säsongerna i Handbollsligan, kommenterar tränare Jimmy Karlsson

Karlsson ser även att Ola har stor potential främst i defensiven, han kommas kunna lyfta Olas spel ytterligare en dimension.
– Ola är också en stabil och bra människa med sunda värderingar som kommer att passa bra in i vårt kollektiv. Att han dessutom har erfarenhet och rutin från spel i Handbollsligan de senaste åren är mycket positivt och någonting som vi kommer ha nytta av på flera plan, fortsätter Karlsson.

defacto_helsida

RIK till cupfinal

Fotboll Rosersbergs IK är klara för final i Upplandscupen efter seger mot Palestinska på onsdagskvällen.

sigtunavatten_standard
fme_oktober
happyhomes_2019

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

ica_oktober
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

defacto_outsider
colorama_april2
connys
nrh