event_panorama
Foto: Skånela IF

Skånela värvar från Ligan

Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

29-årige Rickard Åkerman ansluter till Skånela. Han har ett förflutet närmast handbollsligalaget GUIF Eskilstuna men har öven spelat i Bundesliga 2. På meritlistan har han över 100 matcher för GUIF. Han spelar H9 och det är en position som Skånela nu har spets i form av Gustaf Näslund och med Åkerman.
– När Skånela hörde av sig fick jag snabbt en bra bild av föreningen och även när jag pratat med Jimmy om hur han vill satsa nästa säsong lät de väldigt roligt och spännande. Då jag redan har flyttat till Stockholm passade detta mig perfekt. Jag ansluter till ett bra lag i allsvenskan och jag tror att vi kan vara med och slåss om en topplacering, uppger Åkerman i ett pressmeddelande.

Tränare Jimmy Karlsson välkomnar Åkerman och är glad över att en spelare av hans kaliber väljer att ansluta till Skånela vilket är ett bevis på att man har en bra verksamhet. Skånela tappade Marcus Lennernäs på H9 och sedan dess har man letat efter en ersättare:
– Jag känner Rickard sen tidigare och vi får inte bara en riktigt bra handbollsspelare utan också en riktigt bra människa. Han bryr sig om de yngre och sina lagkamrater vilket är riktigt viktigt, uppger Karlsson

centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
helsida_sfs
connys_helsida
defacto_helsida
social_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

pantamera_avc_helsida
ewas_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
moderat_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
ewas_outsider
outsider_social
ridskola_2020_outsider
sfs_out
pantamera_out
event_outsider
connys