center_pan21
Foto: Skånela IF

Skånela värvar från Ligan

Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

29-årige Rickard Åkerman ansluter till Skånela. Han har ett förflutet närmast handbollsligalaget GUIF Eskilstuna men har öven spelat i Bundesliga 2. På meritlistan har han över 100 matcher för GUIF. Han spelar H9 och det är en position som Skånela nu har spets i form av Gustaf Näslund och med Åkerman.
– När Skånela hörde av sig fick jag snabbt en bra bild av föreningen och även när jag pratat med Jimmy om hur han vill satsa nästa säsong lät de väldigt roligt och spännande. Då jag redan har flyttat till Stockholm passade detta mig perfekt. Jag ansluter till ett bra lag i allsvenskan och jag tror att vi kan vara med och slåss om en topplacering, uppger Åkerman i ett pressmeddelande.

Tränare Jimmy Karlsson välkomnar Åkerman och är glad över att en spelare av hans kaliber väljer att ansluta till Skånela vilket är ett bevis på att man har en bra verksamhet. Skånela tappade Marcus Lennernäs på H9 och sedan dess har man letat efter en ersättare:
– Jag känner Rickard sen tidigare och vi får inte bara en riktigt bra handbollsspelare utan också en riktigt bra människa. Han bryr sig om de yngre och sina lagkamrater vilket är riktigt viktigt, uppger Karlsson

centrum_helsida2020
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

andersojag
happyhomes_sommar2020
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

connys_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

helsida_var2021
mp_host_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
eldsjal-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

bostad_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
andersojag_outsider
nrh
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
eldsjal-outsider
swedol_outsider