bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela vann trots mardrömsstart

Skånela vann med 31-28 hemma mot Kärra i Vikingahallen

centrum_artikel

Skånela fick en mardrömsstart hemma mot Kärra. Det första målet dröjde hela åtta minuter och betydde 1-5. Som mest ledde Kärra med 5-0 och 6-1. Men sen började Skånela plocka in mål efter mål, till paus var det kvitterat 16-16.

Tidigt i andra var det vänt på steken och Skånela kopplade grepp, man ledde med sex bollar efter tretton minuter och kunde komfortabelt säkra segern på slutet. Resultattavlan visade 31-28 efter 60 minuter vilket innebär att Skånela befäster sin andraplats och har hela sex poäng ner till femman AIK som är utanför kvalplats till Handbollsligan.
– Vi gör en dålig prestation, över 60 min. Känns ändå som att vi är trygga i det vi håller på med och att vi ska reda ut det. När vi slappnar av är dom där och nyper. När vi är alerta och på tå, då är vi bättre, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Den dåliga första halvleken berodde enligt Karlsson på de många tekniska felen, uppemot tio stycken.
– I andra är vi bättre, bra bakåt och dödar matchen efter tretton minuter.

Målen
Näslund 6, Ladan 6, Östling 5, Pewik 5, Lindberg 3, Sjölin 2, Dahlkvist 2, Ganibegovic 1, Nielsen 1

connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

speedy_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
sommarlov_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider