moderat_jul_nyar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela vann trots mardrömsstart

Skånela vann med 31-28 hemma mot Kärra i Vikingahallen

Skånela fick en mardrömsstart hemma mot Kärra. Det första målet dröjde hela åtta minuter och betydde 1-5. Som mest ledde Kärra med 5-0 och 6-1. Men sen började Skånela plocka in mål efter mål, till paus var det kvitterat 16-16.

Tidigt i andra var det vänt på steken och Skånela kopplade grepp, man ledde med sex bollar efter tretton minuter och kunde komfortabelt säkra segern på slutet. Resultattavlan visade 31-28 efter 60 minuter vilket innebär att Skånela befäster sin andraplats och har hela sex poäng ner till femman AIK som är utanför kvalplats till Handbollsligan.
– Vi gör en dålig prestation, över 60 min. Känns ändå som att vi är trygga i det vi håller på med och att vi ska reda ut det. När vi slappnar av är dom där och nyper. När vi är alerta och på tå, då är vi bättre, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Den dåliga första halvleken berodde enligt Karlsson på de många tekniska felen, uppemot tio stycken.
– I andra är vi bättre, bra bakåt och dödar matchen efter tretton minuter.

Målen
Näslund 6, Ladan 6, Östling 5, Pewik 5, Lindberg 3, Sjölin 2, Dahlkvist 2, Ganibegovic 1, Nielsen 1

teatergrillen_helsida
happyhomes_50
defacto_helsida
connys_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_outsider
connys
nrh
oppethus_outsider