center_pan21
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela vann premiären

Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

centrum_artikel

Det var en riktig rivstart för Skånela i premiären av Herrallsvenskan, gästande Varberg gjorde förvisso matchens första mål, men när Simon Lindberg skickade in två mål direkt därpå var det proppen ur. Skånela gick ifrån och gick ifrån i första, som mest skiljde nio bollar och i paus var det just nio bollars skillnad, 20-11 till märstalaget.
– Vi håller oss till det vi ska ska och alla gör det bra, säger tränare Jimmy Karlsson.

I andra ser det inledningsvis stabilt ut, Skånela har tio bollars ledning med tjugo minuter kvar. Sen blir det något av en härdsmälta. Dock resulterar det inte i haveri eftersom Skånela lyckas knyta ihop säcken. Men sista tjugo vinner gästerna med 12-7.
– Vi behöver titta på vad som är fel, släpper 19 i andra, men två poäng är ändå bra, fortsätter Karlsson.

Många var i alla fall bra större delen av matchen. Karlsson hyllar laget och den breda truppen man har. Närmast väntar Kärra.
– Det är en motståndare vi ska ha bakom oss, men vi ska vara ödmjuka, se över vad som händer i andra, även om vi ska ha i åtanke att Varberg är ett bra lag.

Målen: Lindberg 9, Ladan 6, Åkerman 5, Svarén 3, Nilsson 3, Östling 3, Wärnmark 2, Nielsen 2, Frank

centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

connys_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
bostad_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

dack-helsida
helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

defacto_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

mp_host_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

vaccin

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
connys
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
vaccin-outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
nrh