moderater_pan_sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela vann premiären

Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

Det var en riktig rivstart för Skånela i premiären av Herrallsvenskan, gästande Varberg gjorde förvisso matchens första mål, men när Simon Lindberg skickade in två mål direkt därpå var det proppen ur. Skånela gick ifrån och gick ifrån i första, som mest skiljde nio bollar och i paus var det just nio bollars skillnad, 20-11 till märstalaget.
– Vi håller oss till det vi ska ska och alla gör det bra, säger tränare Jimmy Karlsson.

I andra ser det inledningsvis stabilt ut, Skånela har tio bollars ledning med tjugo minuter kvar. Sen blir det något av en härdsmälta. Dock resulterar det inte i haveri eftersom Skånela lyckas knyta ihop säcken. Men sista tjugo vinner gästerna med 12-7.
– Vi behöver titta på vad som är fel, släpper 19 i andra, men två poäng är ändå bra, fortsätter Karlsson.

Många var i alla fall bra större delen av matchen. Karlsson hyllar laget och den breda truppen man har. Närmast väntar Kärra.
– Det är en motståndare vi ska ha bakom oss, men vi ska vara ödmjuka, se över vad som händer i andra, även om vi ska ha i åtanke att Varberg är ett bra lag.

Målen: Lindberg 9, Ladan 6, Åkerman 5, Svarén 3, Nilsson 3, Östling 3, Wärnmark 2, Nielsen 2, Frank

connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
social_helsida
ewas_helsida
helsida_sfs

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Sport Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

defacto_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
nrh
outsider_social
event_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider
sfs_out
swedol_outsider
connys