moderaterna_riksdag
Foto: Magnus Granhagen

Skånela vände underläge i paus

Skånela IF svarade för en stark andrahalvlek mot Kroppskultur och vann med 25-24 i Vikingahallen.

centrum_artikel

99 åskådare bänkade sig i Vikingahallen för att se matchen mellan Skånela-Kroppskultur. Alltså under de 100 som krävs för covidpass för inomhusarrangemang. Publiken fick se en makalös andra halvlek där Skånela inte bara tog in sex bollar på Kroppskultur utan även kunde ta hem två poäng. Filippa Sarenbrant visade vägen med sina tolv mål. I andra gjorde Skånela 15-8 på gästerna. I och med segern kliver Skånela upp över negativ kvalplats.

Målen
Sarenbrant 12, Kardell 4, Libom 2, Schaffer 2, Lannermalm 2, Vinelund, Lindén

defacto_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

handbollsskola
connys_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

mod_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
moderat_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider