defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela vände på steken i Alstermo

Skånela vann prestigematchen mot förre tränaren Andreas Stockenbergs AMO HK på söndagen.

centrum_artikel

Det var bara 30 sekunder kvar av matchen då Iris Ganibegovic fick sista ordet i Alstermo mot AMO HK. Veteranen satte 32-31 för sitt Skånela vilket blev slutresultatet.

Matchen ledde AMO stundtals med sex bollar och ända fram till att det återstod sex minuter då det stod 29-28. Men sista minuterna vände Skånela på steken. I första var det 18-13. Efteråt hyllade tränare Jimmy Karlsson sitt lag för insatsen:
– Idag var det uppvisning i moral och karaktär hos Skånela herr. En förbannad härlig seger, skriver Karlsson på Facebook.

Målen
Lindberg 12, Pewik 5, Ganibegovic 4, Nielsen 3, Näslund 3, Östling 2, Ladan 2, Blomqvist

brobygget_midgard_helsida

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
connys_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
helsida_sommarlov
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
nrh
outsider_sommarlov
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta