defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela vände på steken i Alstermo

Skånela vann prestigematchen mot förre tränaren Andreas Stockenbergs AMO HK på söndagen.

Det var bara 30 sekunder kvar av matchen då Iris Ganibegovic fick sista ordet i Alstermo mot AMO HK. Veteranen satte 32-31 för sitt Skånela vilket blev slutresultatet.

Matchen ledde AMO stundtals med sex bollar och ända fram till att det återstod sex minuter då det stod 29-28. Men sista minuterna vände Skånela på steken. I första var det 18-13. Efteråt hyllade tränare Jimmy Karlsson sitt lag för insatsen:
– Idag var det uppvisning i moral och karaktär hos Skånela herr. En förbannad härlig seger, skriver Karlsson på Facebook.

Målen
Lindberg 12, Pewik 5, Ganibegovic 4, Nielsen 3, Näslund 3, Östling 2, Ladan 2, Blomqvist

colorama_jul
happyhomes_2019

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
teatergrillen_outsider
nrh