centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela tog ett stort steg närmare kval

Skånela tog en viktig seger mot Tyresö på lördagen och tog ett stort kliv mot kvalspel till Handbollsligan.

Skånela var numret större än Tyresö på lördagen när lagen drabbades samman i Tyresö, slutresultatet skrevs till 35-29 för Skånela efter 19-15 till märstalaget i paus. Två matcher återstår av serien och Skånela har tre poäng ner till HIF Karlskrona som jaga närmast under. I nästa match möter Skånela redan degraderade RP hemma i Vikingahallen och kan säkra kvalplatsen där. I sista matchen väntar Kungälv som mycket väl kan ta sig in i kvalracet.

Målen
Lindberg 7, Ladan 7, Pewik 5, Östling 5, Näslund 5, Sjölin 2, Forsberg 1, Ganibegovic 1, Nielsen 1, Bengtsson 1

defacto_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

marina_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

2020_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

salong_elisabeth_helsida
festspec_corona_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

speedy_helsida
happy_homes_mars
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

marina_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh