bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen

Skånela tog ett stort steg närmare kval

Skånela tog en viktig seger mot Tyresö på lördagen och tog ett stort kliv mot kvalspel till Handbollsligan.

centrum_artikel

Skånela var numret större än Tyresö på lördagen när lagen drabbades samman i Tyresö, slutresultatet skrevs till 35-29 för Skånela efter 19-15 till märstalaget i paus. Två matcher återstår av serien och Skånela har tre poäng ner till HIF Karlskrona som jaga närmast under. I nästa match möter Skånela redan degraderade RP hemma i Vikingahallen och kan säkra kvalplatsen där. I sista matchen väntar Kungälv som mycket väl kan ta sig in i kvalracet.

Målen
Lindberg 7, Ladan 7, Pewik 5, Östling 5, Näslund 5, Sjölin 2, Forsberg 1, Ganibegovic 1, Nielsen 1, Bengtsson 1

marina_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

landsbygd_sigtuna_helsida
connys_helsida
sommar_sigtuna2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

defacto_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

2020_helsida
brobygget_helsida_valsta

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
brobygget_midgard_helsida
speedy_helsida
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh
speedy_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider