defacto_pan2020
Målvakten Gracia Zomi Axelsson lämnar för spel i BodenFoto: Magnus Granhagen

Skånela tappar nyckelspelare till SHE

Skånela tappar två nyckelspelare till den kommande säsongen, en av dessa är målvaktstalangen Gracia Zomi Axelsson.

centrum_artikel

Två skånelaiter lämnar laget för spel i SHE kommande säsong. Målvaktstalangen Gracia Zomi Axelsson hamnar i Boden som den gångna säsongen var nästjumbo i SHE. Utöver det hamnar Sofia Kom Aune i Skara, mittenlag i SHE. Skånela uppger på sin hemsida att man gärna hade velat ha kvar dem men att man är stolta och glada för tjejerna som får chansen att ta nästa kliv i sina handbollskarriärer.

valvet_helsida
kcbygg_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
studenten2020_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

connys_helsida
happy_homes_mars

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

marina_helsida
stottasigtuna_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

speedy_outsider
nrh
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
stottasigtuna_outsider
studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
valvet_outsider
swedol_outsider