bostadsformedling
Målvakten Gracia Zomi Axelsson lämnar för spel i BodenFoto: Magnus Granhagen

Skånela tappar nyckelspelare till SHE

Skånela tappar två nyckelspelare till den kommande säsongen, en av dessa är målvaktstalangen Gracia Zomi Axelsson.

centrum_artikel

Två skånelaiter lämnar laget för spel i SHE kommande säsong. Målvaktstalangen Gracia Zomi Axelsson hamnar i Boden som den gångna säsongen var nästjumbo i SHE. Utöver det hamnar Sofia Kom Aune i Skara, mittenlag i SHE. Skånela uppger på sin hemsida att man gärna hade velat ha kvar dem men att man är stolta och glada för tjejerna som får chansen att ta nästa kliv i sina handbollskarriärer.

studeravidare_helsida
2020_helsida
sigtunahem_sokbostad
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

centrum_helsida2020
connys_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

helsida_sommarlov
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
outsider_sommarlov
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider