moderat_sommar

Skånela tappar målvakt

Skånelas målvakt Alexander Holmberg går till Hammarby som ramlade ur Handbollsligan.

centrum_artikel

Holmberg var en av Skånelas två målvakter den gångna säsongen men var mer av andramålvakt då Jesper Forsberg var etta. Nu går Holmberg vidare till Hammarby i samma serie som Skånela den kommande säsongen rapporterar Handbollskanalen. Hammarby ramlade ur Handbollsligan. Han har spelat i Skånela sedan 2012 då han kom från Bålsta.

helsida_sommarlov

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
studeravidare_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

defacto_helsida
sigtunahem_sokbostad
brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider