defacto_pan

Skånela tappar målvakt

Skånelas målvakt Alexander Holmberg går till Hammarby som ramlade ur Handbollsligan.

Holmberg var en av Skånelas två målvakter den gångna säsongen men var mer av andramålvakt då Jesper Forsberg var etta. Nu går Holmberg vidare till Hammarby i samma serie som Skånela den kommande säsongen rapporterar Handbollskanalen. Hammarby ramlade ur Handbollsligan. Han har spelat i Skånela sedan 2012 då han kom från Bålsta.

sommar_centrum
happyhomes_2019

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

defacto_helsida
ica_valsta_choklad

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

colorama_april2
arlanda_golf_juli
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar
bonava_juli_hel
sigtunavatten_standard

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sportfiske_sommar
bonava_juli_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
colorama_april
defacto_outsider