arlandagolf_pan_aug

Skånela tappar målvakt

Skånelas målvakt Alexander Holmberg går till Hammarby som ramlade ur Handbollsligan.

Holmberg var en av Skånelas två målvakter den gångna säsongen men var mer av andramålvakt då Jesper Forsberg var etta. Nu går Holmberg vidare till Hammarby i samma serie som Skånela den kommande säsongen rapporterar Handbollskanalen. Hammarby ramlade ur Handbollsligan. Han har spelat i Skånela sedan 2012 då han kom från Bålsta.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
defacto_helsida
ica_valsta_choklad
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

happyhomes_2019

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

arlanda_golf_juli

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Cykel Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

Lina vann DM

Ridning Lina Jacobsson från Sigtunabygdens Ryttarförening vann DM för juniorer i Uppland.

Helgens matcher: Viktiga poäng står på spel

Fotboll Viktiga poäng står på spel i Division 3, 4, 5 och 7. Märsta IK jagar överlevnad i trean medan FC Arlanda vill befästa sin serieledning. Rosersberg behöver studsa tillbaka efter förlusten i seriefinalen och i sjuan närmar vi oss ett avgörande mellan FC Arlanda2 och Märsta Syrianska.

nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
defacto_outsider