centrum_host
Jesper Byström tar uppehåll från handbollen. Foto: Magnus Granhagen/Arkiv

Skånela tappar Byström

Skånela IF tappar bland annat Jesper Byström kommande säsong: - Jesper har den gångna säsongen varit en av de viktigaste spelarna i laget och detta är ett stort tapp för herrlaget. Vi hoppas få se Jesper i herrlaget igen och att han möjligtvis kan bli en injektion i laget efter jul eller näst-nästa säsong, skriver Skånela på sin hemsida.

centrum_farsdag_artikel

Fyra spelare lämnar Skånela; Anton Nilsson, målvakten Viktor ”Sigge” Bergström, Robert Jurell och Jesper Byström. Förlusten av Byström är klart mest kännbar då han varit en tongivande spelare den gångna säsongen. Jesper ska ut på resa och tar uppehåll från all form av handboll fram till jul. Skånela hoppas kunna få med honom efter nyår eller till säsongen 18/19.

Även Robert Jurell tar ett uppehåll för att få ordning på en skadad axel, han kan tänka sig spela på lägre nivå under en tid. Viktor Bergström lånades ut till Uppsala i delar av förra säsongen, nu är det oklart vart han fortsätter. Anton Nilsson fortsätter sin karriär i Uppsala där han ska ha haft en fantastisk säsong.

centrum_farsdag
fme_oktober
defacto_mustach_helsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
ica_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
nrh
connys
colorama_april2