centrum_panorama2020
Jesper Byström tar uppehåll från handbollen. Foto: Magnus Granhagen/Arkiv

Skånela tappar Byström

Skånela IF tappar bland annat Jesper Byström kommande säsong: - Jesper har den gångna säsongen varit en av de viktigaste spelarna i laget och detta är ett stort tapp för herrlaget. Vi hoppas få se Jesper i herrlaget igen och att han möjligtvis kan bli en injektion i laget efter jul eller näst-nästa säsong, skriver Skånela på sin hemsida.

centrum_artikel

Fyra spelare lämnar Skånela; Anton Nilsson, målvakten Viktor ”Sigge” Bergström, Robert Jurell och Jesper Byström. Förlusten av Byström är klart mest kännbar då han varit en tongivande spelare den gångna säsongen. Jesper ska ut på resa och tar uppehåll från all form av handboll fram till jul. Skånela hoppas kunna få med honom efter nyår eller till säsongen 18/19.

Även Robert Jurell tar ett uppehåll för att få ordning på en skadad axel, han kan tänka sig spela på lägre nivå under en tid. Viktor Bergström lånades ut till Uppsala i delar av förra säsongen, nu är det oklart vart han fortsätter. Anton Nilsson fortsätter sin karriär i Uppsala där han ska ha haft en fantastisk säsong.

connys_helsida
sommarlov_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
speedy_helsida
studenten2020_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studeravidare_helsida
kcbygg_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider