moderater_pan_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Skånela tappade ledningen i Alingsås

Skånela föll i Svenska Cupen mot Alingsås och lagets öde blir klart senare under söndagen.

Trots kalasstart med ledning 6-0 och 7-1 lyckades Skånela inte kamma hem segern mot Alingsås. Man hade även ledningen med fyra bollar i paus men Alingsås kämpar ikapp och förbi i andra. Efter en kvart in i andra är Alingsås ikapp och kort därpå även förbi. Därefter tittade man inte längre bakåt utan kunde vinna med 25-23. Skånela får nu hoppas att Önnered vinner mot Lindesberg under söndagseftermiddagen. I så fall är Skånela vidare, såvida inte Önnered vinner med 18 bollar, vilket är nödvändigt för att man ska ta sig förbi Skånela om just nu är tvåa på bättre målskillnad.

Målen
Ladan 5, Östling 3, Lindberg 3, Nilsson 3, Svarén 3, Wärnmark 2, Frank, Lindén

connys_helsida
helsida_sfs
social_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

defacto_helsida
ewas_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
nrh
mp_outsider2022
swedol_outsider
outsider_social
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
pantamera_out
event_outsider
sfs_out