budget_panorama
Skånelaiter plockar skräp längs vägarnaFoto: Skånela IF

Skånela städar 42 mil vägsträckor

Barn och ungdomar från Skånela IF håller på med skräpinsamling längs vägarna i Stockholm och södra Roslagen: - Det här projektet är mycket uppskattat av våra medlemmar, säger Robert Zetterquist, marknadsansvarig i Skånela.

fraga_liberalerna

Under 2018 plockade skånelaiterna skräp kring Stora Wäsby, det resulterade i 2427 säckar, totalt 48,5 ton skräp. I år kommer man städa 42 mil vägsträckor i Stockholm och södra Roslagen. Drygt 3000 av Skånelas medlemmar är engagerade. En vanlig skräpplockar dag förra året resulterade i 22 ton och totalt förra året blev det 70,5 ton.
– Det här projektet är mycket uppskattat av våra medlemmar. Det är ett bra teamwork som det handlar om och även en stor logistik hantering som krävs. Städa Sverige organisationen är vår partners och tillsammans har vi ett nära samarbete, säger Robert Zetterquist , marknadsansvarig i Skånela IF Handboll.

2020_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
julen_helsida
kkdk_helsida

Lurade COOP på 36 000 kronor

Notiser En man döms för omfattande bedrägeri som skett på flera platser i landet, bland annat lurades COOP i Märsta på varor för 36 000 kronor.

kristina_helsida
connys_helsida
manskold_helsida
meko_helsida
helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

budget_outsider
ridskola_2020_outsider
outsider
nrh
kristina_outsider
kkdk_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
julen_outsider
swedol_outsider
manskold_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider