centrum_jul_panorama
Skånelaiter plockar skräp längs vägarnaFoto: Skånela IF

Skånela städar 42 mil vägsträckor

Barn och ungdomar från Skånela IF håller på med skräpinsamling längs vägarna i Stockholm och södra Roslagen: - Det här projektet är mycket uppskattat av våra medlemmar, säger Robert Zetterquist, marknadsansvarig i Skånela.

centrum_jul_artikel

Under 2018 plockade skånelaiterna skräp kring Stora Wäsby, det resulterade i 2427 säckar, totalt 48,5 ton skräp. I år kommer man städa 42 mil vägsträckor i Stockholm och södra Roslagen. Drygt 3000 av Skånelas medlemmar är engagerade. En vanlig skräpplockar dag förra året resulterade i 22 ton och totalt förra året blev det 70,5 ton.
– Det här projektet är mycket uppskattat av våra medlemmar. Det är ett bra teamwork som det handlar om och även en stor logistik hantering som krävs. Städa Sverige organisationen är vår partners och tillsammans har vi ett nära samarbete, säger Robert Zetterquist , marknadsansvarig i Skånela IF Handboll.

centrum_jul_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

julbord_helsida
fme_oktober
greeknighthelsida
defacto_jul
trainingpartner_jobb_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

ica_oktober

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

happyhomes_2019
tp_helsida
connys
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
tp_outsider
greeknight_outsider
julbord
colorama_april2