bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen

Skånela spikar truppen med Sjölin

Skånela förlänger kontraktet med Hugo Sjölin för 20/21.

centrum_artikel

Skånela meddelar att de stängt sin trupp för 20/21 i samband med att Hugo Sjölin fått förlängt kontrakt.
– Hugo var den sista delen som saknades och jag mycket nöjd att han blir kvar hos oss. Hugo är pålitlig i hans attityd och arbetsinsats, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

Truppen har 20 kontrakterade spelare och uppges ha en bra mix av olika spelartyper och kompetenser för en hel säsong. Jimmy Karlsson drar igång försäsongsträningen idag måndag.
– Det är en mycket intressant trupp som både är bredare och starkare än tidigare. Förhoppningsvis kan vi ta ytterligare kliv jämfört med de två senaste säsongerna, fortsätter Karlsson.

brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
helsida_sommarlov
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studeravidare_outsider
outsider_sommarlov
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider