centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela spikar truppen med Sjölin

Skånela förlänger kontraktet med Hugo Sjölin för 20/21.

centrum_artikel

Skånela meddelar att de stängt sin trupp för 20/21 i samband med att Hugo Sjölin fått förlängt kontrakt.
– Hugo var den sista delen som saknades och jag mycket nöjd att han blir kvar hos oss. Hugo är pålitlig i hans attityd och arbetsinsats, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

Truppen har 20 kontrakterade spelare och uppges ha en bra mix av olika spelartyper och kompetenser för en hel säsong. Jimmy Karlsson drar igång försäsongsträningen idag måndag.
– Det är en mycket intressant trupp som både är bredare och starkare än tidigare. Förhoppningsvis kan vi ta ytterligare kliv jämfört med de två senaste säsongerna, fortsätter Karlsson.

stottasigtuna_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studenten2020_helsida
happy_homes_mars
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
marina_helsida
sommarlov_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

valvet_helsida
kcbygg_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
stottasigtuna_outsider
nrh
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
valvet_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider