defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela spikar truppen med Sjölin

Skånela förlänger kontraktet med Hugo Sjölin för 20/21.

centrum_artikel

Skånela meddelar att de stängt sin trupp för 20/21 i samband med att Hugo Sjölin fått förlängt kontrakt.
– Hugo var den sista delen som saknades och jag mycket nöjd att han blir kvar hos oss. Hugo är pålitlig i hans attityd och arbetsinsats, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

Truppen har 20 kontrakterade spelare och uppges ha en bra mix av olika spelartyper och kompetenser för en hel säsong. Jimmy Karlsson drar igång försäsongsträningen idag måndag.
– Det är en mycket intressant trupp som både är bredare och starkare än tidigare. Förhoppningsvis kan vi ta ytterligare kliv jämfört med de två senaste säsongerna, fortsätter Karlsson.

defacto_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

sigtunastad_helsida
rentawreck_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
Moderaterna_helsida2021
centrum_helsida2020
2020_helsida
dackskiftarna_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
nrh
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
rentawreck_outsider
sigtuna_vatten_outsider
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
moderaterna_sigtuna