event_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Skånela sexa i Allsvenskan

Skånela avslutade säsongen med seger i Lindesberg med 38-37.

Efter en intensiv vecka med tre matcher på fyra dagar kunde Skånela räkna in fyra poäng vilket därmed ger dem en sjätteplats i tabellen. Serien avslutades borta mot Lindesberg där det blev seger med 38-37. Skånela ledde från start till mål men kunde inte knyta ihop säcken, ett tag hade man ledning med fem bollar i första. Matchen var jämn hela vägen men med Skånela hela tiden 1-2 bollar upp på Lindesberg. Segern var aldrig riktigt hotad då Skånela hade tremålsledning med fyra minuter kvar. Lindesberg gjorde sitt sista mål i slutsekunderna vilket innebar 37-38 på resultattavlan.

Målen
Nyberg 6, Näslund 6, Östling 6, Wärnmark 5, Pewik 4, Ladan 4, Dahlkvist 2, Lennernäs 2, Friström 2, Rahali

defacto_helsida
mp_helsida_april
helsida_sfs
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

social_helsida
pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
event_outsider
pantamera_out
sfs_out
nrh
outsider_social
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
connys
swedol_outsider
ewas_outsider