center_pan21
Foto: Magnus Granhagen

Skånela sexa i Allsvenskan

Skånela avslutade säsongen med seger i Lindesberg med 38-37.

Efter en intensiv vecka med tre matcher på fyra dagar kunde Skånela räkna in fyra poäng vilket därmed ger dem en sjätteplats i tabellen. Serien avslutades borta mot Lindesberg där det blev seger med 38-37. Skånela ledde från start till mål men kunde inte knyta ihop säcken, ett tag hade man ledning med fem bollar i första. Matchen var jämn hela vägen men med Skånela hela tiden 1-2 bollar upp på Lindesberg. Segern var aldrig riktigt hotad då Skånela hade tremålsledning med fyra minuter kvar. Lindesberg gjorde sitt sista mål i slutsekunderna vilket innebar 37-38 på resultattavlan.

Målen
Nyberg 6, Näslund 6, Östling 6, Wärnmark 5, Pewik 4, Ladan 4, Dahlkvist 2, Lennernäs 2, Friström 2, Rahali

helgens matcher

RIK kan säkra avancemang

Fotboll Viktiga matcher i slutomgångarna. RIK kan säkra plats till Division 4 vid seger samtidigt som Märsta IK tar poäng mot Unik.

defacto_helsida
2020_helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

happyhomes_sommar2020
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

bostad_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

helsida_var2021
mp_host_helsida
connys_helsida
eldsjal-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

andersojag
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal-outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
swedol_outsider
connys
andersojag_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider