arlandagolf_pan_aug
Foto: Skånela IF

Skånela plockar in 19-åring

- Kommer in från Kungsängen - Används på 9M.

Oskar Eriksson kom till Skånela från Kungsängen inför den här säsongen, han är ung, född 2000, och används på 9 meter. Det är en kraftfull spelare som man kommer ha nytta av i främst försvarsspelet:
– Jag har haft koll på Oskar under ett par år nu. Han är en kraftfull spelare med bra timing i sitt försvarsspel. Det är främst hans defensiva egenskaper vi kommer ha användning av. Det är kul att en så pass ung spelare är så pass duktig bakåt, det hör inte till vanligheterna. Han är även en duktig anfallsspelare fast det spelet kommer han till en början få visa upp i HF SIF, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande

ica_valsta_choklad
defacto_helsida
happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

defacto_outsider
nrh
connys
arlanda_golf_juli2_outsider