moderat_sommar
Foto: Skånela IF

Skånela plockar in 19-åring

- Kommer in från Kungsängen - Används på 9M.

centrum_artikel

Oskar Eriksson kom till Skånela från Kungsängen inför den här säsongen, han är ung, född 2000, och används på 9 meter. Det är en kraftfull spelare som man kommer ha nytta av i främst försvarsspelet:
– Jag har haft koll på Oskar under ett par år nu. Han är en kraftfull spelare med bra timing i sitt försvarsspel. Det är främst hans defensiva egenskaper vi kommer ha användning av. Det är kul att en så pass ung spelare är så pass duktig bakåt, det hör inte till vanligheterna. Han är även en duktig anfallsspelare fast det spelet kommer han till en början få visa upp i HF SIF, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande

brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

helsida_sommarlov
studeravidare_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider