defacto_pan2020
Foto: Skånela IF

Skånela plockar in 19-åring

- Kommer in från Kungsängen - Används på 9M.

Oskar Eriksson kom till Skånela från Kungsängen inför den här säsongen, han är ung, född 2000, och används på 9 meter. Det är en kraftfull spelare som man kommer ha nytta av i främst försvarsspelet:
– Jag har haft koll på Oskar under ett par år nu. Han är en kraftfull spelare med bra timing i sitt försvarsspel. Det är främst hans defensiva egenskaper vi kommer ha användning av. Det är kul att en så pass ung spelare är så pass duktig bakåt, det hör inte till vanligheterna. Han är även en duktig anfallsspelare fast det spelet kommer han till en början få visa upp i HF SIF, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande

teatergrillen_helsida
oppethus_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_50

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

connys_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
connys
nrh