defacto_panorama_mustasch
Foto: Magnus Granhagen

Skånela på vinnarspåret igen

Efter förra veckans förlust mot Karlskrona tog Skånela en klar seger i Vikingahallen mot Torslanda Elit.

centrum_farsdag_artikel

Trots tidigt underläge för Skånela mot Torslanda kunde man vända och vinna med klara 36-27. Gästerna ledde de första tio minuterna med 1-2 bollar. Men efter den tröga starten kopplade Skånela grepp och tittade aldrig bakåt igen. I halvtid var ledningen fyra bollar, 20-16.

Tidigt i andra gick Skånela upp i tiopoängsledning. Den tappade man inte resterande speltid. Som mest skilde femton bollar med tip minuter kvar. Men sista minuterna putsade Torslanda till sofforna en aning. Ola Pewik svarade för hela elva mål i matchen, i övrigt var det ett sprit målskytte i Skånela inför 288 åskådare i Vikingahallen.

Målen
Pewik 11, Östling 5, Näskund 5, Lindberg 3, Ladan 3, Sjölin 2, Wallin 2, Lennernäs 2, Blomqvist 2, Nielsen

centrum_farsdag
sigtunavatten_standard
ica_oktober
happyhomes_2019
greeknighthelsida
fme_oktober
defacto_mustach_helsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

greeknight_outsider
nrh
colorama_april2
connys