centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela på vinnarspåret igen

Efter förra veckans förlust mot Karlskrona tog Skånela en klar seger i Vikingahallen mot Torslanda Elit.

Trots tidigt underläge för Skånela mot Torslanda kunde man vända och vinna med klara 36-27. Gästerna ledde de första tio minuterna med 1-2 bollar. Men efter den tröga starten kopplade Skånela grepp och tittade aldrig bakåt igen. I halvtid var ledningen fyra bollar, 20-16.

Tidigt i andra gick Skånela upp i tiopoängsledning. Den tappade man inte resterande speltid. Som mest skilde femton bollar med tip minuter kvar. Men sista minuterna putsade Torslanda till sofforna en aning. Ola Pewik svarade för hela elva mål i matchen, i övrigt var det ett sprit målskytte i Skånela inför 288 åskådare i Vikingahallen.

Målen
Pewik 11, Östling 5, Näskund 5, Lindberg 3, Ladan 3, Sjölin 2, Wallin 2, Lennernäs 2, Blomqvist 2, Nielsen

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
oppethus_helsida
happyhomes_50
connys_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

nrh
oppethus_outsider
connys
teatergrillen_outsider