moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Skånela på vinnarspåret igen

Efter förra veckans förlust mot Karlskrona tog Skånela en klar seger i Vikingahallen mot Torslanda Elit.

centrum_artikel

Trots tidigt underläge för Skånela mot Torslanda kunde man vända och vinna med klara 36-27. Gästerna ledde de första tio minuterna med 1-2 bollar. Men efter den tröga starten kopplade Skånela grepp och tittade aldrig bakåt igen. I halvtid var ledningen fyra bollar, 20-16.

Tidigt i andra gick Skånela upp i tiopoängsledning. Den tappade man inte resterande speltid. Som mest skilde femton bollar med tip minuter kvar. Men sista minuterna putsade Torslanda till sofforna en aning. Ola Pewik svarade för hela elva mål i matchen, i övrigt var det ett sprit målskytte i Skånela inför 288 åskådare i Vikingahallen.

Målen
Pewik 11, Östling 5, Näskund 5, Lindberg 3, Ladan 3, Sjölin 2, Wallin 2, Lennernäs 2, Blomqvist 2, Nielsen

2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
centrum_helsida2020
marina_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

spedition_sigtuna
landsbygd_sigtuna_helsida
connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

speedy_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studeravidare_helsida
sommar_sigtuna2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
marina_outsider
speedy_outsider
nrh
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
kaa_outsider