defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Obligatoriska segerdansenFoto: Magnus Granhagen

Skånela överlägset mot Nacka

Skånela var tämligen överlägsna i Vikingahallen mot Nacka: - Vi hade kunnat gjort betydligt fler mål och släppt in färre, men vi ska inte sitta och klaga, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_artikel

Nacka inledde piggt och överraskande mot Skånela. Man var i ledning 5-4 och hade 6-6 efter knappa tio minuter. Sen var det slut på det roliga för gästerna. Skånela körde över Nacka och hade 20-10 i paus:
– Vi hade problem bakåt med deras skytte i början men sen tajtade vi till det och började få ordning på grejerna. Vi får in mycket kontringsmål, det blev en stabil insats och vi ska inte sitta här och klaga, konstaterade tränare Söderberg Wernheim efter matchen.

Till slut visade resultattavlan 37-23. Söderberg Wernehim menade på att man borde ha gjort fler mål och släppt in färre.
– Vi jobbar inte färdigt, vi blir ivriga och överarbetar. På det stora hela är det ändå så att alla gör vad de ska göra, det var en stabil insats rakt igenom. Alla kan gå rakryggade härifrån. Men just det här med tekniska fel kan bli bättre.

Målen
Andersson 9, Lindén 5, Kou Aune 5, Wislander 4, Nygårds 3, Bergsten 2, Lalovic 2, E. Olofsson 2, L. Olofsson 2, Lannermalm 1, Lindgren 1, Schaffer 1

dackskiftarna_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

vardcentral_helsida
2020_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

sigtunastad_helsida
defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
rentawreck_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
Moderaterna_helsida2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
moderaterna_sigtuna
rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider