halloween_centrum
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Obligatoriska segerdansenFoto: Magnus Granhagen

Skånela överlägset mot Nacka

Skånela var tämligen överlägsna i Vikingahallen mot Nacka: - Vi hade kunnat gjort betydligt fler mål och släppt in färre, men vi ska inte sitta och klaga, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_artikel

Nacka inledde piggt och överraskande mot Skånela. Man var i ledning 5-4 och hade 6-6 efter knappa tio minuter. Sen var det slut på det roliga för gästerna. Skånela körde över Nacka och hade 20-10 i paus:
– Vi hade problem bakåt med deras skytte i början men sen tajtade vi till det och började få ordning på grejerna. Vi får in mycket kontringsmål, det blev en stabil insats och vi ska inte sitta här och klaga, konstaterade tränare Söderberg Wernheim efter matchen.

Till slut visade resultattavlan 37-23. Söderberg Wernehim menade på att man borde ha gjort fler mål och släppt in färre.
– Vi jobbar inte färdigt, vi blir ivriga och överarbetar. På det stora hela är det ändå så att alla gör vad de ska göra, det var en stabil insats rakt igenom. Alla kan gå rakryggade härifrån. Men just det här med tekniska fel kan bli bättre.

Målen
Andersson 9, Lindén 5, Kou Aune 5, Wislander 4, Nygårds 3, Bergsten 2, Lalovic 2, E. Olofsson 2, L. Olofsson 2, Lannermalm 1, Lindgren 1, Schaffer 1

defacto_helsida
helsida_var2021
bostad_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

dack-helsida
mp_host_helsida
centrum_helsida2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
mp-outsider
centrum_sommar_out