defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela lånar in från Handbollsligan

Skånela har gjort klart Arvid Johansson på lån från HK Malmö i Handbollsligan.

För att spetsa till truppen och fortsätta vara med i toppen av Allsvenskan har Skånela lånat in Arvid Johansson på 9M från HK Malmö i Handbollsligan. Johansson ansluter efter juluppehållet och är tillgänglig för spel mot Karlskrona 8:e januari. Han kom till Malmö 2019 från H43 Lund och har varit uttagen i Malmös matchtrupp de flesta av säsongens matcher. Han har även tagits ut till U20-landslaget som ska träna i Trollhättan 21-23 januari.

defacto_helsida
mp_helsida_april
helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

liber_helsida
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

2020_helsida
retro_helsida
connys_helsida
logistik_sigtuna_helsida
centrum_sommar2022_helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Handboll Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
nrh
mp_outsider2022
connys
outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
swedol_outsider
logistik_outsider
retro_outsider
ridskola_2020_outsider