moderaterna_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Skånela knep match tre – Kan avgöra hemma

Önnered tog matchen mot Skånela till övertid och där ledde hemmalaget med två bollar innan Skånela kunde vinna och få med sig matchboll till Märsta.

Det var oerhörd dramatik i ÖHK-hallen under fredagskvällen. Skånela ledde store delar av matchen, som mest med fyra mål med sju minuter kvar att spela. Dock lyckas Önnered komma ikapp och sista sju minuterna gör man 6-1 på Skånela. Kvitteringen kommer först efter slutsignalen, Robert Ladan får ett direkt rött efter en krock med Önneredsspelare ute vid 9M, domarna dömer straff som Önnered förvaltar. Ett märkligt beslut att döma av #handbollstwitter under fredagskvällen

Under övertiden kopplar Önnered grepp och leder med två bollar som mest. Inför sista fem minuterna är det ledning med 33-31, då är det Skånela som vinner sista fem med 4-1 och matchen med 35-34. Filip Tapper sätter avgörande målet med 42 sekunder kvar av halvleken. En stor bragd som nu ger Skånela matchboll 20/4.

Målen
Näslund 9, Tapper 7, Lindberg 6, Ladan 5, Nilsson 5, Östling 2, Isberg 1

marinan_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
2020_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

ewas_helsida
liber_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
marina_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider